Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

У світловодської футбольної команди «Спарта» – бронза! Новина з фото

У світловодської футбольної команди «Спарта» – бронза!
З 12 по 13 травня у місті Кременчук тривав Всеукраїнський турнір з футболу на призи ПАТ "Укртатнафта". За призові місця змагалися 12 команд з різних куточків України. У їх числі і вихованці Світловодської КДЮСШ №1 ФК "Спарта" (тренер Андрій Скворцов).
^ Реклама ^

12 команд були розподілені на 2 підгрупи по 6 команд у кожній. Світловодці грали у підгрупі Б з такими командами: "Легіон" (м. Київ), "Альянс" (м.Кропивницький), МФК "Кремінь" (м.Кременчук), "Атлетик" (м.Одеса), "Молодь" (м.Полтава). У іншій підгрупі зустрілися команди "Чайка" (м.Черкаси), "Європа" (м.Прилуки), футбольна академія "Ягуар" (м.Кременчук), "Голден Ігл" (м.Полтава), "Нафтохімик" (м.Кременчук), "Сталь" (м. Кам’янське).

На сторінці у Фейсбуці Андрій Скворцов написав:

"Команда Світловодська, програвши зі своєї групи тільки киянам, вийшла у півфінал з другого місця, де зустрілася з командою "Чайка". В основний час — рахунок 1:1. У післяматчевих пенальті "Спарта" програла з рахунком 4:2, і вийшла грати за третє місце з командою "Європа", м.Прилуки. Основний час гри також закінчився нічиєю — 1:1, а потім знову пенальті. Але тепер досвід минулої гри не пройшов даремно: Світловодськ виграв 3:1 і посів третє місце".


У складі "Спарти" честь міста захищали: Влад Борщов, Захар Волощук, Єгор Царственний (здобув приз як кращий захисник), Даніїл Гончаренко, Андрій Сафонов, Олександр Поліщук, Влад Собчик, Артем Карпов, Єгор Романченко, Кирило Зубков, Веніамін Просолов, Станіслав Щербак, Артем Корвяков, Амін Ель Фадель.

У світловодської футбольної команди «Спарта» – бронза!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top