Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Поблизу Великої Андрусівки потонув рибалка – учасник Афганської війни Василь Телятник

Поблизу Великої Андрусівки потонув рибалка – учасник Афганської війни Василь Телятник

Трагедія сталася на Кременчуцькому водосховищі у середу, 28 березня надвечір поблизу с.Велика Андрусівка Світловодського району Кіровоградської області.
^ Реклама ^

Сільський голова Ніна Іващенко поділилася з нашим виданням подробицями надзвичайної події. За її словами група рибалок (частина з них – мешканці села), не зважаючи на тонку кригу, вийшли порибалити. Вже повертаючись додому лід під ногами рибалок став тріскатися, тож кілька рибалок повернулися на острів у водосховищі, а частина поповзла до берега. 50-річний Василь Телятник, одинокий мешканець Великої Андрусівки, "афганець" провалився під лід метрів за 600 від берега, намагався вибратися на крихку кригу з півгодини, але йому це не вдавалося. Друзі намагалися підповзти до нього з підручними засобами і врятувати, але він не зміг взятися руками за мотузку і тримався у воді скільки вистачило сил. Односельці теж відгукнулися на біду, прибігли до берега, допомагали чим могли. На виклик приїхали поліцейські, рятувальники, прибула і швидка допомога, але було пізно…

Начальник 17 ДПРЧ Олександр Сіденко розповідає:

"Коли наші співробітники прибули на місце події, настали сутінки, тож за погодженням з головою села вони перенесли роботу водолазів на ранок наступного дня. 29 березня об 11:00 фахівці водолазно-рятувального відділення загону спецпризначення вилучили із водойми тіло загиблого рибалки та на аероглісері "Пегас" доставили на берег."


Начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий
повідомив, що за цим фактом порушено кримінальне провадження, призначено експертизу. Якщо ознак насильницької смерті не буде виявлено, справу закриють.

Ніна Іващенко дякує усім односельцям, які не залишилися байдужими, намагалися допомагати людям, що потрапили у надзвичайну ситуацію, а також рятувальникам, поліцейським і лікарям "швидкої" допомоги.

Голова села висловлює глибокі співчуття брату загиблого Віктору Телятнику та його родині.

Поблизу Великої Андрусівки потонув рибалка – учасник Афганської війни Василь Телятник

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top