П’ятниця, 19 квітня 2024
Спорт

Світловодські грації на «Олександрині 2018» Новина з фото

Світловодські грації на «Олександрині 2018»
Понад 100 юних грацій зібрала відкрита першість з художньої гімнастики "Олександрина 2018", що відбулася 10 березня у місті Олександрія. На змаганнях виступили спортсменки з Кропивницького, Черкас, Кривого Рогу, Хмельницького, Світловодська та Олександрії.


Двічі за навчальний рік вихованки відділення художньої гімнастики Світловодської КДЮСШ №1 їздять до Олександрії поборотися за трофеї. Цього разу наші дівчата привезли дві золотих, шість срібних та дві бронзових медалі.

У своїх вікових групах золото вибороли Влада Смоляр та Соня Письменна. Друге місце посіли Аліна Шевченко, Анна Сич, Анастасія Василенко, Ліза Лісовенко, Настя Письменна і дебютантка Маша Остояч. На третю сходинку п’єдесталу піднялися Стефанія Руденко та Злата Христенко.

Дівчата були нагороджені медалями, грамотами і оригінальними подарунками. Тренерка Світловодської КДЮСШ Софія Стаценко дякую за підтримку управлінню молоді та спорту, директору КДЮСШ Василю Морозу, директору ПрАТ "АТП 13507" Юрію Богдану, який надав зручний автобус, аби гімнастки швидко і якісно доїхали на змагання.

Принагідно Софія Стаценко запрошує усіх на змагання з художньої гімнастики "Весняночка 2018", що відбудуться у Світловодському МСК ім. Тузовського 18 березня. Початок о 10:30. Парад-нагородження о 14:30.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top