П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Кримінал

Торгувати «наркотою» на Павлова, 6 відтепер не будуть? Новина з фото

Торгувати «наркотою» на Павлова, 6 відтепер не будуть?
Про наркопритон, що відкрито функціонує на вулиці Павлова, 6, на 49-ій сесії Світловодської міської ради сьомого скликання говорила жінка, яка мешкає поруч з цим кримінальним середовищем, шалено потерпає від цього, звертається до поліції, але марно. Як ходили цугом туди за зіллям люди, так і ходять. Торгівля процвітає, бо її "кришують" — заявила жінка. І ось результат цього сміливого виступу — працівники поліції викрили чоловіка, який займався незаконним збутом наркотиків.


"9 березня під час проведення санкціонованого обшуку помешкань зловмисника та його співмешканки працівниками поліції виявлено та вилучено поліетиленовий пакет з речовиною, ззовні схожою на "метадон", коноплю вагою близько 20 грам, шприц з рідиною коричневого кольору, ззовні схожою на опій ацетильований, приладдя для виготовлення наркотиків та гроші, отримані за збут наркотичних речовин. Вилучені речовини направлено на дослідження, — повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


Коментуючи подію нашому виданню, начальник відділу поліції заявив, що натяк на "кришування" поліцейськими незаконних дій громадянина, надуманий. Складність боротьби з такими явищами полягає у документуванні фактів придбання та збуту за гроші наркотичної речовини. Днями в ході проведення оперативної закупівлі поліцейськими було такий факт задокументовано.

"Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України та йому оголошено про підозру за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна" — повідомив Андрій Гулий.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top