П’ятниця, 19 квітня 2024
Спорт

Боксери Світловодська вибороли по шість золотих та срібних нагород Новина з фото

Боксери Світловодська вибороли по шість золотих та срібних нагород
1-3 березня у м. Миргород відбувся відкритий чемпіонат з боксу серед школярів. Крім господарів рингу до змагань долучилися юні боксери з Кременчука, Полтави, Решетіливки, Глобина, Лубнів, Нових Санжар. Світловодськ на змаганнях представляли п’ятеро боксерів СК "Атлант" (тренер Дмитро Апанасенко) та семеро юнаків БК "Легіон" (тренер Сергій Царственний).


Загалом світловодські боксери вибороли по 6 золотих та срібних медалей. Зі спортивного клубу "Атлант" медалі найвищого ґатунку здобули Савелій Апанасенко та Руслан Лінник, другу сходинку посіли Роман Зінченко, Олександр Ільченко, Максим Стєнька.

З числа "Легіонерів" золотими призерами стали Данило Шумило, Денис та Дмитро Рожки, Андрій Наумчук; на другому місці Богдан Чемерко, Богдан Анедченко, Святослав Яровий.

"Незважаючи на погодні умови, ми змогли виїхати і достойно виступили. Діти показали хорошу підготовку, прагнення до перемоги, і головне багато чоловічих якостей, завдяки яким досягають поставлених цілей. Дякую батькам, які приділяють увагу підвищенню рівня підготовки своїх дітей", — сказав Сергій Царственний.


За словами тренера, команди Решетіливки, Нових Санжар, Миргорода мають намір приїхати до нас на спаринги. Тож світловодські боксери готуються до зустрічі гостей.

Боксери Світловодська вибороли по шість золотих та срібних нагород


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top