Четвер, 28 березня 2024
ТОП-новини Освіта

Додаткові «канікули» не відбулися — проблема з газопостачанням вирішена

Додаткові «канікули» не відбулися — проблема з газопостачанням вирішена
З понеділка, 5 березня, усі заклади освіти працюють у звичайному режимі, — Кризовий комітет Міненерговугілля та МОН


Наразі проблему з газопостачанням у країні вдалося оперативно вирішити, тому вже в понеділок, 5 березня, усі заклади освіти — дитячі садки, школи, ПТНЗ та виші — працюватимуть у звичайному режимі.

Відповідне рішення прийняв Кризовий комітет Міністерства енергетики та вугільної промисловості України сьогодні, 3 березня 2018 року.

Беручи до уваги рішення Кризового комітету, Міністерство освіти і науки України надіслало відповідний лист-роз’яснення усім вишам, а також місцевим органам самоврядування, у сфері управління яких знаходяться інші заклади освіти. З листом можна ознайомитись за посиланням.

У листі, зокрема, йдеться, що виняток можуть становити ті заклади, які не працюють з причин, що не стосуються газопостачання. Наприклад, такою причиною може бути карантин або інші обставини.

Також звертаємо вашу увагу, що безпосереднє рішення про призупинення або відновлення роботи закладів вищої освіти приймає сам заклад у межах власної автономії. Відповідні рішення також мають прийняти й органи місцевого самоврядування, до сфери управління яких належать інші заклади освіти.

Нагадуємо, що 1 березня 2018 року відбулося засідання Кризового комітету при Міненерговугілля, за результатами якого було складено протокол та прийнято низку рішень, зокрема тих, що стосуються призупинення роботи закладів освіти.

Наказ Управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради №104 від 2 березня "Про перенесення канікул та призупинення освітнього процесу з 02.03 по 07.03.2018 р." відмінено.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top