Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Жіночий одяг для роботи в офісі: як досягти балансу строгості й яскравості Рекламний матеріал

Жіночий одяг для роботи в офісі: як досягти балансу строгості й яскравості
Вимоги до вбрання – частина культури працівників офісу, однак сьогодні вже нема потреби купувати для роботи самі лише чорні й білі речі. Монохром, хоча й лишається актуальним, вже не панує в офісному просторі. Натомість жінкам пропонується широкий вибір елегантного одягу, в якому можна почуватися комфортно і не забувати про особистість.
^ Реклама ^

Жіночий дрес-код має кілька правил:
  • Одяг має бути витриманий в класичному стилі;
  • Палітра – переважно базові кольори (сірий, білий, бежевий, синій, темно-зелений тощо);
  • Яскраві відтінки можна додавати обережно, як доповнення до бази із нейтральних кольорів;
  • Фасон одягу може підкреслювати фігуру в непрямий спосіб – довгим силуетом пальто, широким коміром жакету чи блузи, цікавим пасом, але в жодному разі не використовується оголення чи одяг, що обтягує частини тіла;
  • Декор, такий як блискітки, паєтки, бісер, бахрома, аплікації кольором металік чи звіриним принтом в жодному разі неприпустимі в офісному стилі;
  • Найкращий вибір тканин – натуральні або напівнатуральні, що добре тримають форму, красиво драпіруються і роблять образ "зібраним".
  • Синтетика на таке не здатна, тому краще відмовитися від еластинових блузок на користь бавовни чи шовку.


Яскраве пальто: як виділитися в межах дрес-коду

Жіночі пальта – найгарячіший тренд останнього року, який, за прогнозами дизайнерів, тішитиме нас ще дуже довго. Пальто має безліч переваг для тих, хто хоче відійти від спортивного і повсякденного стилю курток і шкірянок та перейти на більш класичне та елегантне вбрання.

Жіночий одяг для роботи в офісі: як досягти балансу строгості й яскравості

Брендове жіноче пальто – це зручний і теплий верхній одяг, особливо, якщо в його складі присутня вовна. Жіночі пальта підкреслюють фігуру, надаючи силуету видовженої форми (довгі пальта) чи акцентуючи на талії та грудях (пасок та ефектний комір).

Окрім того, колір жіночого пальта сьогодні стає окремою темою дизайнерських порад. Можна сміливо носити цікаві відтінки верхнього одягу і виглядати чудово в рожевому, червоному, бірюзовому, жовтому. Такий яскравий лук варто поєднати із закритими фасонами суконь, блузкою і спідницею простого крою, тоді він лишиться в межах дрес-коду.


Який колір блузки обрати для офісу

Блузки й сорочки роблять жіночий образ більш зібраним і, на відміну від светрів, завжди доречні в офісі. Першим вибором має бути біла блузка, оскільки це класичний варіант, який не раз знадобиться для офісу. Доповнити гардероб варто ще двома-трьома сорочками базових відтінків – бежевого, бардового, сірого, синього тощо.

Коли основа гардеробу готова, можна внести цікаві акценти, обравши кілька блузок із принтами, але обережно – тільки спокійні та класичні принти доречні в офісі. Блузки, що добре відповідають офісному дрес-коду, можна подивитися на сайті Bolf.ua за посиланням https://bolf.ua/ukr_m_Жіночий-одяг_Блузки-й-сорочки-2800.html.

Жіночий одяг для роботи в офісі: як досягти балансу строгості й яскравості

Щодо брюк та спідниць в офісному стилі, варто користуватися принципом помірності задля кращого результату. Фасон спідниці, доречної в офісі, переважно прямий, можливо, трохи звужений внизу (спідниця-олівець), довжину варто обирати нижче коліна або, принаймні, не вище.

Брюки дають більше простору для експериментів, оскільки можуть залишатися в дрес-коді, маючи безліч варіантів крою: вкорочені брюки-олівці (але не скіні), брюки-кльош, кюлоти. Ніколи не варто вдягати на роботу брюки із низькою посадкою.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top