Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Світловодські боксери вибороли перше командне місце Новина з фото

Світловодські боксери вибороли перше командне місце
Вихованці двох спортивних клубів Світловодська "Атлант" та "Легіон" успішно виступили на відкритому турнірі СК "Патріот", що відбувся 17 лютого у смт Чорнобай Черкаської області. На змагання приїхали близько 100 учасників з Черкас та Черкаського району, Золотоноші, Лубнів, Глобина, Світловодська. Приємно відзначити, що саме світловодці вибороли найбільшу кількість нагород і посіли перше командне місце з-поміж 6 команд.
^ Реклама ^

Троє вихованців СК "Атлант" (тренер Дмитро Апанасенко) вибороли золото — це Олег Медяник, Руслан Лінник та Єгор Попічко; друге місце посіли Данило Лисий, Марк Медяник, третє — Олександр Ільченко, Роман Зінченко.

З-поміж вихованців БК "Легіон" (тренер Сергій Царственний) золотими призерами стали Артем Голіков, Семен Мороз, Андрій Наумчук, Дмитро і Денис Рожки, Роман Стригун, і наймолодший учасник 2011 року народження Тихомір Несвітенко. На другому місці — Микола Булаєнко, Андрій Кулик, Данило Шумило, Надія Шаповал, Святослав Яровий; бронзу виборов Андрій Стадніченко.

"Діти показали високу майстерність і гарну фізичну підготовку. Тренера задоволені. Дуже нам допомогли батьки, дякуємо їм за підтримку. Хочу сказати, що змагання у Чорнобаї пройшли на високому рівні. Відразу видно, що там влада приділяє значну увагу розвитку спорту. Нещодавно у спортивній залі встановили новий боксерський ринг за 60 тисяч гривень. А взагалі, у Черкаській області тільки на бокс виділяється близько мільйона гривень. Звісно, за такі кошти можна їздити на змагання і виховувати чемпіонів. А нам доводиться все організовувати своїми силами і силами батьків. Тим не менш ми виступаємо достойно", — розповів Сергій Царственний.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top