Вівторок, 16 квітня 2024
Спорт

Дмитро Селевко — бронзовий призер основного чемпіонату з боксу Новина з фото

Дмитро Селевко — бронзовий призер основного чемпіонату з боксу
12-18 лютого у місті Бердянськ відбувся основний чемпіонат України з боксу (відбірковий етап на чемпіонат Європи) серед юнаків 2004-2005 років народження. У змаганнях взяли участь найсильніші бійці — чемпіони та призери регіональних чемпіонатів з усієї України. Свої бійцівські здібності продемонстрували 260 боксерів, у кожній вазі змагалися по 16 учасників.


Вихованець Світловодської КДЮСШ Дмитро Селевко (тренер Олександр Дорошенко) на цьому чемпіонаті посів третє місце у вазі 46 кг. Під час першого бою юнак нокаутом переміг суперника з Броварів. Наступна сутичка з Киянином також принесла перемогу нашому землякові. Фінальний бій був рівним, але за одноголосним рішенням суддів перемогу віддали Денису Роздольському — колишньому чемпіону України 2017 року з міста Івано-Франківськ, а Дмитро став бронзовим призером.

Таким чином Дмитро Селевко та Роман Крайник, який також взяв участь в основному чемпіонаті, але через хворобу не зміг потрапити у трійку призерів, залишаються в резерві збірної України. Трапляються випадки, коли бійці, які посіли 1-2 місця, з тих чи інших причин не можуть поїхати на чемпіонат. Тоді з’являється шанс для бронзових призерів. У будь-якому випадку ми готові до поїздки, розповів Олександр Дорошенко.

Дмитро Селевко — бронзовий призер основного чемпіонату з боксу
Дмитро Селевко, Олександр Дорошенко, Роман Крайник


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top