Субота, 20 квітня 2024
Здоров'я

За здоров’ям та імунітетом – до соляної печери!

За здоров’ям та імунітетом – до соляної печери!
Для того, щоб зміцнити своє здоров’я, світловодцям не обов’язково їхати до соляних шахт чи на курорти. Чудовою альтернативою для них стала соляна печера "Цілюще повітря", яка працює у Світловодську.


Головним лікувальним компонентом печери є сухе іонізоване повітря, очищене від вірусів, мікробів та алергенів. Після кількох сеансів у соляній печері люди розповідають про поліпшення самопочуття, підвищення працездатності, життєвого тонусу.

Антоніна Ємельянівна Звягінцева, пенсіонерка:

"Я знаю про цілющі властивості природних соляних шахт, тому і вирішила спробувати цей метод оздоровлення. Тривалий час мене мучить хронічний кашель, сподіваюся, що після сеансів мій стан поліпшиться. Планую ходити до печери цілий місяць, тоді й побачимо результат. Але вже після перших відвідувань можу сказати, що тут приємно знаходитися, дихати очищеним повітрям. Усе облаштовано на вищому рівні".


Ольга Савченко привела у соляну печеру свого онука Даміра, якому минуло 2 роки:


"Переконана, що це дієвий метод для профілактики ЛОР-захворювань. Дамір пішов у дитячий садок і почалися проблеми з аденоїдами. Вважаю, йому буде корисно подихати сіллю. Раніше я часто їздила у санаторії, бувала у соляних кімнатах. Тож з власного досвіду знаю, що це корисно для здоров’я. Після кількох відвідувань Дамір став краще спати. А ще йому дуже подобається гратися у кімнаті сіллю, наче піском, дивитися мутьтики".


Тетяна, журналіст:

"Вирішила зміцнити свій імунітет, бо краще попередити хворобу, ніж її потім лікувати. Особливо це актуально у зимовий період, коли збільшується ризик захворіти на ГРВІ чи грип. У соляній печері пройшла 10 сеансів: відчула на собі заспокійливий ефект, покращилося самопочуття. Та й взагалі було приємно провести 45 хвилин у затишній атмосфері, відволіктися від буденних турбот. Хочу подякувати персоналу – дівчата ввічливі, уважно ставляться до відвідувачів. Це місце, куди хочеться прийти знову".


Віталій Семенович Чернега, пенсіонер:

"Дуже зручно, що така соляна печера відкрилася у Світловодську. Люди змушені на різні курорти їздити, щоб подихати солоним повітрям, а у нас усе під рукою. Поки що пройшов 6 сеансів, враження – позитивні".


Ігор, фотограф:

"Страждаю на сезонну алергію, тому вирішив пройти курс соляної терапії. Після сеансів дихається вільніше. Сподіваюся, що і в сезон цвітіння відчую полегшення. У печері мені сподобалося – зручні шезлонги для сидіння, приємна атмосфера. Спробував і кисневі коктейлі, смаки найрізноманітніші – ананасовий, апельсиновий, кленовий, ягідний. Дуже смачно і, головне, – корисно!"


Соляна печера працює щодня з 9:00 до 18:00. Вартість сеансу – 50 грн., абонемент на 10 сеансів – 450 грн. Дітей віком до 7 років приймають безкоштовно.

Адреса: м. Світловодськ, вул. Павлова, 11 (район ЦРЛ).

Запис за телефонами: (05236) 73850, (098) 561 75 16.

За здоров’ям та імунітетом – до соляної печери!
За здоров’ям та імунітетом – до соляної печери!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top