Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Свято

Які ж вони, новорічні свята? Новина з фото

Які ж вони, новорічні свята?
Ось і новий рік на дворі. Про те, як зустрічали його на Власівці міста Світловодськ подальша розповідь.
^ Реклама ^

У ніч з 31 грудня на 1 січня власівська новорічна ялинка зустрічала мешканців селища біля Будинку культури. Сюди завітали усі бажаючі, які надали перевагу легкій прогулянці, а не перегляду телевізійних програм. Новорічна дискотека є традиційною у селищі, окрім гучної музики тут лунали звуки феєрверків та хлопавок. Новий 2018 рік власівчани зустрічали по-різному. Здебільшого — у колі рідних чи друзів.

Присутня на центральній ялинці селища Анна Данилейко розповіла, що зустрічала Новий рік з чоловіком Юрієм і п’ятьма дітьми — Маргаритою, Олександрою, Кірою, Глєбом, Макаром і Кімом. До Будинку культури батьки вийшли, щоб насолодитись святковою атмосферою:

"Погода не новорічна, але спонукає до прогулянки. На старий рік не сваримося, в новому — здоров’я і посмішок всім дітям".


Вийшла з родиною до центральної ялинки і Олена Недзель подякувати минулому року за все найкраще, та сподівається, що у новому все ж таки пощастить більше.

"Щастя, здоров’я, добробуту, ставити цілі і йти до мети. Жити за принципом — не програв, поки не здався", — так живе і радить усім сімнадцятирічний Микола Крупін.


Хлопець розповів, що дванадцяту годину зустрічав з батьками, а потім продовжив з друзями.

Тетяна Білявська, 33 роки:

"Святкуємо вдома у колі найдорожчих мені людей. Хочу, щоб Новий рік приніс моїй родині і всім односельчанам здоров’я, успіх, якщо комусь не вистачає — кохання. Для мене цей рік буде вдалим, бо вдома знаходиться справжній песик, щоб символ краще подіяв ми прикрасили його жовтою стрічкою".


Скромно прогулювався неподалік святкування Єгор Переяслав з домашнім улюбленцем — курильським декоративним бобтейлом. Цього року він єдиний, хто склав господарю компанію у новорічну ніч:

"Хоч це і кіт, але він жовтий і має звички собаки. Впевнений, щоб стати щасливим в новому році, варто просто перейняти найкращі риси характеру собаки — вірність, доброту, щирість, чесність і обережність".
Які ж вони, новорічні свята?
Які ж вони, новорічні свята?
Які ж вони, новорічні свята?
Які ж вони, новорічні свята?
Які ж вони, новорічні свята?
Які ж вони, новорічні свята?


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top