П’ятниця, 19 квітня 2024
Блоги Тетяна Дроздова

Прощаємося з 2017-м роком – роком реформ, протистоянь, втрат і… досягнень

Прощаємося з 2017-м роком – роком реформ, протистоянь, втрат і… досягнень


На завершення року – обласна та районна влада тішаться своїми здобутками; світловодські боксери та баскетболісти – перемогами; Каспров – вдалим проектом; Котенко – поверненням до рідного колективу. Про це та інше читайте у газеті "Світловодськ вечірній" № 51 (2469) за 28 грудня 2017 року


Газета "Світловодськ вечірній" 1 березня 2017 року стала
ЄДИНИМ НЕЗАЛЕЖНИМ МІСЬКРАЙОННИМ ДРУКОВАНИМ ВИДАННЯМ.
Ми успішно пройшли тривалу процедуру "роздержавлення" преси. Дякуємо всім, хто нас підтримав на цьому шляху. Приєднуйтеся до спільноти наших друзів і передплатників сьогодні!
Ми розповідаємо про події, не заграючи з владою, ми пишемо про простих людей, талановиту молодь, надаємо юридичні та психологічні консультації, ділимося корисною інформацією.
Сьогодні редакція газети, як ніколи, потребує Вашої допомоги. Завтра ми підтримаємо Вас!

З повагою
Тетяна Дроздова, директор ПП
Редакція газети "Світловодськ вечірній"


Cьогодні в номері:
  • Відомі і шановані люди вітають мешканців Світловодщини з Новим роком. Чого бажають? 1, 7 стор.

  • Сергій Кузьменко провів прес-конференцію для журналістів області, розповів про здобутки, відповів на запитання, привітав з Новим роком. 2 стор.

  • Ми побували на виїзній сесії райради у Скельовій, радимо міській раді наступного разу відвідати майстер-клас у колег з району. 2 стор.

  • Каспров тішиться вдалим проектом – Арт галерея "Наше місто" за 1 рік стала улюбленим місцем зустрічі усіх творчих людей Кіровоградщини. 3 стор.

  • Ми знову побували на презентації дитячого садка у Світловодському районі. 15 дітей Великої Скельової отримали коштовний подарунок напередодні нового року. 3 стор.

  • До нас приїздив Олександр Савченко зі своєю книгою "Антиукраїнець…", презентував її у коледжі. Про це Тетяна Шаповалова розповідає. 6 стор.

  • Що чекати у Рік Жовтого Земляного Собаки? Скорпіони, Стрільці, Козероги, Водолії, Риби – шукайте відповідь на 6 стор.

  • Головний лікар ЦРЛ Юрій Котенко став до роботи після тривалої хвороби. Вітає колектив, мешканців міста і району. 7 стор.

  • Олена Макковій закликає дбати про себе – страхувати своє життя. 7 стор.

  • З вашим приватним оголошенням у "Вечірці" і на цьому сайті ознайомляться щонайменше 5500 світловодців. Звертайтеся! Безкоштовно – на купоні газети. 7 стор.

  • Відійшов у вічність ветеран Великої Вітчизняної війни Олександр Пономарь. Сумуємо… 7 стор.

  • Про успіхи боксерів і баскетболістів – Тетяна Шаповалова розпровідає. Шановні тренери! Знайдіть своє фото з вихованцями на 8-й сторінці газети, купіть газету на згадку!

Передплата на газету "Світловодськ вечірній" не закінчується ніколи! Зайдіть до будь-якого поштового відділення чи до редакції газети! "Вечірка" шанує своїх передплатників, підтримує їх і допомагає! Станьте членом нашої великої команди!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top