Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Політика

НАБУ і САП вичерпали можливості довести провину Довгого

НАБУ і САП вичерпали можливості довести провину Довгого
Кримінальне провадження щодо народного депутата Олеся Довгого закрито через те, що НАБУ і САП вичерпали можливості доказової бази, щоб установити провину нардепа. Про це йдеться в постанові Спеціальної антикорупційної прокуратури, датованій 22 грудня 2017 року, передає інтернет-портал LB.ua.
^ Реклама ^

"З огляду на вищевикладене, беручи до уваги об'єктивну неможливість збору необхідної доказової бази, яка переконливо доводила б причетність Довгого О.С. до скоєння злочину, керуючись ст. 62 Конституції України, ст.ст. 2, 9, 36, 42, 110, 284 КПК України, [начальник третього відділу САП] ухвалив: кримінальне провадження в частині підозри Довгого О.С. до причетності скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України, закрити на підставі п. 3 ч. 1 ст. 284 КПК України — у зв'язку з тим, що не встановлені достатні докази для доведення винуватості особи в суді і вичерпані можливості їх отримати", — йдеться в постанові.

"Враховуючи, що рішення про включення питань до порядку денного, затвердження порядку денного в цілому та прийняття рішень сесією депутати Київради тричі позитивно підтримали шляхом голосування, тому підтвердити причинно-наслідковий зв’язку з діями Довго неможливо", — додали у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.


Цю інформацію також підтвердив і сам нардеп на сторінці у Facebook:

"Фініта ля комедія….

Дорогі друзі! Зараз у ЗМІ, зокрема, і LB, розповсюджується інформація про закриття справи проти мене. Я підтверджую, що документи, опубліковані на сайті LB, співпадають із тими докуметами, що отримали мої адвокати офіційно вчора ввечері від САП.

Водночас, деякі окремі ЗМІ написали, що справа закрита нібито із збігом терміну давності чи знищенням якихось інформаційних баз, винесених мітингувальниками під час Революцї Гідності. Я спростовую цю інформацію і наголошую на тому, що справа, сфабрикована Генпрокурором, розвалилась і закрита у зв'язку з відсутністю доказової бази. Як ми всі цього і очікували…"


За матеріалами сайту LB.ua та
офіційної сторінки на Facebook
народного депутата Олеся Довгого


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top