П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Спорт

Басейн відкрився!

Басейн відкрився!
Новий сезон у плавальному басейні міського спортивного комплексу ім.А.Тузовського урочисто відкрився 19 грудня. Для багатьох світловодців — це можливість оздоровитися, а для 120 дітей — це і здоров’я, і спорт.


Директор КДЮСШ №1 Василь Мороз поділився з нами своїми думками з цього приводу:

"У нашій школі функціонують 8 дитячих груп з занять плаванням від 6 до 10 років та від 10 до 14. З дітьми працюють 3 кваліфікованих тренера, яких ми запрошуємо, на жаль, тільки на сезонну роботу. Якби була можливість утримувати басейн хоча б з жовтня по червень, впевнений, що наші вихованці могли би не тільки брати участь у різного рівня змаганнях, а й перемагати. Але добре і те, що басейн буде працювати, сподіваюсь, до квітня 2018 року. Дякую усім, хто сприяв такому рішенню".


Корисна інформація для охочих відвідувати басейн: абонемент на 10 відвідувань для дорослих коштує 450 грн, для пенсіонерів та дітей — 400 грн. Вартість разового відвідування басейну — 50 грн (дорослі), 45 грн (діти та пенсіонери).

Для відвідування басейну необхідно мати з собою плавальну шапочку, резові капці, рушник. Перед відвідуванням кожен відвідувач проходить медогляд, інструктаж, приймає душ.

Один сеанс відвідування басейну триває 45 хвилин.

Тариф на відвідування міського басейну затверджено виконкомом.
Басейн відкрився!
Басейн відкрився!
Басейн відкрився!
Басейн відкрився!
Басейн відкрився!
Басейн відкрився!
Басейн відкрився!
Басейн відкрився!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top