Вівторок, 19 березня 2024
ТОП-новини Кримінал

Пострілом у вікно намагаються залякати депутата? Новина з фото

Пострілом у вікно намагаються залякати депутата?
У ніч з 11 на 12 грудня, о 02:00 невідомий стрілець поцілив у вікно спальні, що у квартирі будинку №1 на вулиці Скубіївській. Тут мешкає депутат міської ради, пенсіонер, ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС, інвалід 3-ї групи, який втратив здоров’я саме на ЧАЕС, голова Кіровоградської обласної організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів Чорнобиля Анатолій Кучугурний.


Цією інформацією з нашим виданням поділився сам депутат:

— Куля, ймовірно від травматичної зброї, прилетіла у вікно спальні, коли ми з дружиною спали. Добре, що не було дітей і онуків, вони недавно гостювали і тільки поїхали… Коли розібралися, що саме сталося, викликали поліцію. Правоохоронці приїхали дуже швидко і працювали годину-півтори. Оглянули вікно і територію біля будинку. Намагалися зрозуміти, звідки стріляли, адже квартира розташована на 3 поверсі, навпроти — бетонна доріжка і котельня. Близько 15-ої приїхали слідчі. Розпитували про можливі причини стрілянини. Я розповів, що пов’язую цей випадок виключно з моєю депутатською діяльністю, а саме з активним відстоюванням своєї позиції (яка не збігається з позицію міського голови), у п’ятницю, 8 грудня на позачерговій сесії міської ради.

Мене вже "попереджали" у листопаді минулого року. Тоді у двері нашої квартири "влетіла" велика каменюка з запискою. А ще пригадую, через тиждень побили вікна у депутата Валентина Кривенка, пізніше — бризкали з газового балончика в обличчя депутату Юрію Лукинському, стріляли по вікнах редакції газети "Світловодськ вечірній". Думаю, що ці події пов’язані між собою. Сподіваюся, що поліція має всі шанси розшукати і замовника, і виконавців цих злочинів.
Пострілом у вікно намагаються залякати депутата?
Пострілом у вікно намагаються залякати депутата?


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top