Вівторок, 19 березня 2024
Віталій Асауленко Культура

Арт гелерея: як не вбити вихідні Новина з фото

Арт гелерея: як не вбити вихідні
Що то воно таке: акварель з інтуїтивного живопису? Або — плетіння з газетних трубочок?


Уже напевно не залишилось у Світловодську містян, які не чули про існування у місті такої собі Арт галереї "Наше місто" — найвідоміший виставковий "притулок" для живописних та інших рукодільних робіт місцевих (і не тільки) творчих дарувань. А от те, що тут щосуботи проводяться майстер-класи, де, за бажання, кожен, незалежно від віку та статі, може попробувати оволодіти азами, наприклад, плетіння з газетних трубочок, або аквареллю інтуїтивного живопису, іншими специфічними мистецькими напрямками — про це знає далеко не кожен.

Арт гелерея: як не вбити вихідні
Ксенія Бондаренко


Хоча, зазначає куратор Арт галереї Ксенія Бондаренко, на проведення деяких майстер-класів треба вже попередньо записуватись. Як от і цієї суботи — на заняття для дітей з майстерності виготовлення Новорічних листівок, які провела безпосередньо сама пані Ксенія, заздалегідь записалися дівчатка з ГО "Крила душі" або Недільної школи при церкві Архістратига Михаїла. Адже ж, погодьтеся, говорить майстриня, батькам набагато приємніше отримати Новорічне привітання живописно оформлене дитячими руками, аніж якусь стандартну фабричну листівку, куплену у сусідньому кіоску.

Арт гелерея: як не вбити вихідні

Тож, не без задоволення можна констатувати, що у Світловодську стало на одне місце більше, де можна змістовно як для себе, так і для діточок провести хоча б частину вихідних днів.

Арт гелерея: як не вбити вихідні


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top