П’ятниця, 29 березня 2024
Корисна інформація

Відновлення здоров'я та працездатності – основний напрямок роботи Фонду соціального страхування України

Відновлення здоров'я та працездатності – основний напрямок роботи Фонду соціального страхування України


Утворення Фонду соціального страхування України шляхом злиття Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України та Фонду соціального страхування України з тимчасової втрати працездатності забезпечують своєчасність та повноту надання належних страхових виплат, соціальних послуг, матеріального забезпечення застрахованим особам та профілактики нещасних випадків на виробництві.


Світловодське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України разом зі службами охорони здоров'я забезпечують застрахованих осіб санаторно-курортним лікуванням, потерпілих на виробництві – повним обсягом медичних та соціальних послуг: стаціонарним лікуванням у закладах охорони здоров'я, санаторно-курортним лікуванням, технічними та іншими засобами реабілітації, необхідними лікарськими засобами та виробами медичного призначення й іншими видами соціальних послуг.

Медичною реабілітацією забезпечуються потерпілі за прямими наслідками страхових випадків на підставі висновків медико-соціальних експертних комісій, індивідуальних програм реабілітації потерпілих на виробництві.

З початку діяльності з 01.08.2017 р. Світловодським відділенням УВД ФССУ у Кіровоградській області для ефективного і своєчасного забезпечення потерпілих медичними та соціальними послугами було укладено договори з аптечними закладами, санаторно-курортними та протезно-ортопедичними підприємствами.

На обліку у Світловодському відділені знаходяться 4660 страхувальників та 261 потерпілий на виробництві, у тому числі 142 інваліди. З початку діяльності відділення згідно з рішеннями ЛКК та МСЕК за прямими наслідками виробничої травми путівками для санаторно-курортного лікування було забезпечено 4 потерпілих на виробництві, протезно-ортопедичними виробами – 3, лікарськими засобами та виробами медичного призначення – 5.

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю. Ми разом з усією світовою спільнотою ще раз переосмислюємо все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами, консолідуємо наші зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство.

Користуючись нагодою, хочу побажати всім здоров'я, подякувати всім, хто опікується інвалідами, адже надання щоденної підтримки та допомоги – це реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Олександра Салоїд, начальник Світловодського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду
соціального страхування України у Кіровоградській області


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top