Четвер, 28 березня 2024
Нам пишуть

Промислова частина вулиці Героїв Чорнобиля освітлюється

Промислова частина вулиці Героїв Чорнобиля освітлюється
Понад 10 років промислова частина вулиці Героїв Чорнобиля (колишня Комсомольська) не освітлювалася у темну пору доби, що створювало небезпеку для мешканців міста, які ходять на роботу чи з роботи.


Особливо стало небезпечно рухатися вулицею цієї осені, коли весь транспорт спрямували на вулицю Героїв Чорнобиля з вулиці Єгорова через капітальний ремонт дороги.

Мешканці Хмельницького мікрорайону та працівники промислових підприємств звернулися до генерального директора групи підприємств ТОВ "Об’єднання Дніпроенергобудпром" Михайла Литвиненка з проханням вирішити цю проблему. Він у свою чергу звернувся до УЖКГ. Там відповіли, що світло буде, але за умови надання технічної допомоги.

Понад 1000 метрів електродротів, необхідної кількості світильників, кронштейнів до них та іншого було виділено безкоштовно генеральним директором. КП "Комбінат комунальних послуг" (керівник О.Плахотний) здійснило монтаж ліній електропередач від пожежної частини до вулиці Покровська (колишня Молодогвардійська). І сьогодні освітлення у цьому небезпечному районів є!

Мешканці міста дуже вдячні Михайлу Литвиненку за небайдужість до людей, за конкретні справи, які направлені на покращання благоустрою міста.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top