Субота, 20 квітня 2024
Тетяна Дроздова Влада

Обласна державна адміністрація намагається вплинути на кризову ситуацію у Світловодську Новина з фото

Обласна державна адміністрація намагається вплинути на кризову ситуацію у Світловодську
Сьогодні, 8 листопада до міста приїхав перший заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко. Провів перемовини з міським головою і депутатами міської ради (15 – з меншості, 8 – з більшості були присутні). Консенсусу не досягли. Депутати пропонують провести позачергову сесію, міський голова ніяк не наважиться.


Близько 12-ї години зібралися у сесійній залі. Кворуму для проведення сесії не було. Знову поговорили. Сергій Коваленко виступив перед присутніми, сказав, що він прибув до Світловодська за дорученням голови ОДА Сергія Кузьменка. Його хвилюють 2 питання: стан теплопостачання у місті та виділення коштів на виплату зарплати працівникам бюджетних установ і на енергоносії. Повідомив, що депутати міськради стоять на одній позиції – сесію треба проводити з одного надважливого питання – зміни до бюджету, а в рамках якої сесії – позачергової чи чергової, треба визначитись.

"Внесення змін до бюджету підлягає до переліку тих питань, які розглядаються на позачерговій сесії. Ця сесія повинна бути закрита. Зараз все залежить від депутатів і міського голови".


Міський голова Валентин Козярчук подякував депутатам, які ходять на сесію щодня. Заявив:

"Розумію, що моя персональна відповідальність за виплату заробітної плати".


Розповів минулорічну історію про його участь у зборах ТОВ "Політрейд", підписання контрактів на газ, тобто похвалив себе за забезпечення міста теплом у 2015-2016 р.р.

Юрій Сапянов доповів про надзусилля, витрачені на те, щоб переконати депутатів прийти на сесію.

Надія Мальцева, Андрій Малицький запропонували провести позачергову сесію.

Міський голова запросив всіх присутніх депутатів до свого кабінету порадитися.

Радяться до цього часу.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top