Субота, 20 квітня 2024
Влада

Що відбувається у Світловодській міській раді? Новина з фото

Що відбувається у Світловодській міській раді?
Дев’ять спроб продовжити 41 сесію міської ради не дали результату. Що думають з цього приводу самі народні обранці? Пропонуємо усім охочім депутатам висловити свою точку зору.


Юрій Лукинський коментує події на наше прохання:

"Незважаючи на потурання прав депутатів Валентином Козярчуком, депутатська більшість в особі Віталія Тетяніченка, запропонувала негайно розпочати та провести позачергову сесію з одним питанням порядку денного: "Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 22 грудня 2016 року "Про міський бюджет на 2017 рік", інші питання розглянути на черговій сесії 21 листопада. Нашою метою було прагнення, не зважаючи на глибокі протиріччя з міським головою, вирішити питання з виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери сьогодні.

Валентин Козярчук і тут не погодився з більшістю і продовжував говорити про надумані порушення законодавства, замість конструктивної короткотривалої роботи у сесійній залі, бо проведення позачергової сесії за пропозицією депутатів – було б колегіальним рішенням, а не особистим розпорядженням міського голови.

Розумію, що Валентин Козярчук – людина заможна і проблеми людей, які живуть від зарплати до зарплати, йому не знайомі. Складається враження, що продовження цієї конфліктної ситуації йому дуже потрібне – буде додаткова можливість "попіаритися" у Палаці культури 12 листопада під час свого звіту. До речі, оприлюдненого письмового звіту про його роботу за 2 роки, я до цього часу не бачив. Впевнений, що знову з трибуни будуть лунати одні байки про міфічні успіхи і ворогів, які заважають йому працювати".


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top