П’ятниця, 19 квітня 2024
Тетяна Дроздова Корисна інформація

Як написати грантову заявку на конкурси ЄС Новина з фото

Як написати грантову заявку на конкурси ЄС
"Як написати грантову заявку на конкурси ЄС" — це була тема тренінгу, організуваного 1 листопада Прес-клубом реформ у м.Кропивницький. З міста Світловодськ на запрошення відгукнулися редактори газети "Світловодськ вечірній", Інтернет-видання "Світловодськ" та Світловодська районна державна адміністрація.


Під час заходу ми дізналися про грантові програми ЄС, їх види, особливості написання грантових заявок тощо. Ми змогли не лише отримати джерела для пошуку необхідної інформації про гранти ЄС, але й практичні поради від Любові Ропало, експерта з розробки та подання грантових заявок, а саме: як отримати грантову підтримку ЄС, як підготувати успішну грантову заявку.

Як написати грантову заявку на конкурси ЄС
Любов Ропало


Про те, як працює грантове фінансування, які є поточні програми та гранти ЄС розповів Юргіс Вілчинскас, керівник відділу преси та інформації Представництва Європейського Союзу в Україні.

Як написати грантову заявку на конкурси ЄС
Юргіс Вілчинскас


Неформальне спілкування за кавою також було надзвичайно корисним для учасників, адже можна було не тільки познайомитися поближче з організаторами заходу, а й отримати поради від тих, хто давно і успішно працює з ЄС.

Як написати грантову заявку на конкурси ЄС
Юргіс Вілчинскас


На думку начальника управління економічного розвитку і торгівлі РДА Наталії Гаврилюк, яка направила на тренінг своїх працівників, матеріали, отримані від експертів тренінгу, вони узагальнили та направили для використання у практичній роботі всім підрозділам РДА та 10 сільським радам. Це дасть можливість підготувати проекти на конкурси ЄС і отримати реальний шанс на перемогу

Дякуємо за запрошення Вікторії Талашкевич.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top