П’ятниця, 29 березня 2024
Тетяна Дроздова ТОП-новини Влада

Виховна година відбулася у сесійній залі Світловодської міської ради. А що поробиш? Регламент вимагає

Виховна година відбулася у сесійній залі Світловодської міської ради. А що поробиш? Регламент вимагає
Спроба №8 провести 41-у сесію Світловодської міської ради у суботу, 4 листопада теж виявилася невдалою. У залі ще менше депутатів, ніж було 3 листопада, але мер з секретарем ради за 15 відповідають впевнено. 15 депутатів будуть у залі, як тільки намітиться кворум.


Годину робочого часу (мер розпорядився про робочий день) заповнюють розмовами. Міський голова Валентин Козярчук невтомно робить собі компліменти: він і законослухняний, він і вихований, він ніколи не запізнюється на ділові і приватні зустрічі, він і гроші до міського бюджету добре збирає, і мало витрачає. А яких успіхів досягнув у збиранні акцизного податку! Як тут не розповісти про мормонів які не п’ють, не курять – раптом хто забув цей його вдалий жарт.

І не суть, що змінився Бюджетний кодекс і податків на місцях залишається значно більше, ніж було до цього в усіх громадах без виключення; і акцизний збір зріс, не тому, що він "кошмарив" заправки і "жарив той кіоск", а так вирішив законодавець. І витрати значно зросли, бо на те є об’єктивні причини, тож – "витрачаємо менше" – це навіть не лукавство, а відверта брехня.

І запізнюється він іноді, але дуже вдало! Згадаймо хоча б День міста – понад тисячу дітей –учасників фестивалю "Барви рідної землі", гості міста, глядачі чекали на нього майже годину у літньому театрі. А перший заступник міського голови Олена Балюк та секретар ради Юрій Сапянов так і не насмілилися розпочати захід, бо "вєлєно" було чекати. І не дай Боже не дослухатися! Нагадаю, що яскрава демонстрація неповаги мера до громади і гостей міста була зумовлена безмежним його бажанням наблизитися впритул до самого "Президента" Грузії Саакашвілі.

Щодо вихованості – це теж сумнівний факт. Сам придумав, сам у нього повірив, сам і розповсюджує. А якщо згадати скільки всього образливого адресував міський голова депутатам міської ради протягом двох років, то й дивуватися не треба тому, що наразі відбувається. Але Валентин Козярчук з дитячою безпосередністю дивується:

"Ти дивись, які ранимі депутати, ну назвав я вас хабарниками, клопами, гопотою, ширкою, подавайте на мене до суду у законний спосіб, а поки що приходьте працювати під моїм керівництвом, секретарка ж вас вкотре запрошує! А інакше звернуся до СБУ, прокуратури, Національної поліції – і будете нести кримінальну відповідальність!" (Це я узагальнила кілька меседжів)


Він найчесніший з мерів, усе робить на користь громади (і не важливо, що у цей час робить його близьке оточення!) і раптом таке… Не інакше, як хочуть зупинити його невпинний поступ уперед!

Саме про цей поступ і його ворогів міський голова і розповість громаді 12 листопада у міському Палаці культури:

"Буду звітувати, буду розповідати, що відбувається, і про плани розповім…"


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top