Субота, 20 квітня 2024
Події

Світловодські рятувальники довели свою спроможність до дій у надзвичайних ситуаціях Новина з фото

Світловодські рятувальники довели свою спроможність до дій у надзвичайних ситуаціях
Минулого тижня у м. Кропивницький відбулися обласні змагання серед 23-х кращих ланок газодимозахисної служби підрозділів. Світловодські рятувальники – серед кращих в області.


Змаганням передували постійні тренування рятувальників щодо вдосконалення професійної майстерності, що є неодмінною умовою підтримання високої бойової готовності до виконання завдань за призначенням під час ліквідації надзвичайних подій чи ситуацій.

Такі випробування для рятувальників покликані не лише виявити кращих серед бійців пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини, а й сприяють зацікавленості рятувальників у постійному вдосконаленні професійної майстерності та підвищенню авторитету служби.

Згідно із програмою змагань рятувальники пройшли три етапи випробувань. Першим випробуванням була перевірка знань рятувальників з організації газодимозахисної служби, статуту дій у надзвичайних ситуаціях, правил безпеки праці тощо. Другий етап – проходження модульного лабіринту теплокамери. В умовах, максимально наближених до реальних, – лабіринт димокамери був заповнений густим димом – рятувальники мали змогу випробувати свої професійні здібності щодо роботи в непридатному для дихання середовищі, пошуку та евакуації умовних потерпілих із небезпечної зони. На третьому етапі змагань газодимозахисники здійснювали на швидкість бойове розгортання з подачею ствола "Б".

По завершенню обласних змагань команда 17 ДПРЧ м. Світловодськ (Любецький М.В., Волинський Д.О., Гриненко М.О. та Пипич О.О.) зайняла друге місце серед 23-х кращих ланок газодимозахисної служби області. (Перше місце – 19 ДПРЧ м. Новоукраїнка, третє місце – 32 ДПРЧ смт Петрове).

"Загалом, такі змагання допомагають виявити слабкі місця та недоліки, а також підсилюють готовність і спроможність підрозділів до дій за призначенням. Представники 17 ДПРЧ м. Світловодськ показали добрі результати і я впевнений, що кожен з них виклався на повну силу", – зазначив начальник 17 ДПРЧ Управління Олександр Сіденко.
Світловодські рятувальники довели свою спроможність до дій у надзвичайних ситуаціях
Світловодські рятувальники довели свою спроможність до дій у надзвичайних ситуаціях
Світловодські рятувальники довели свою спроможність до дій у надзвичайних ситуаціях


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top