Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Наші вітання Нам пишуть

З Днем автомобіліста, дорогі друзі!

З Днем автомобіліста, дорогі друзі!

У неділю, 29 жовтня – День автомобіліста, професійне свято людей, послугами яких ми користуємося щоденно!
^ Реклама ^

Сідаючи в автобус ми мало замислюємося про те, а як нам було б, якби не було цієї служби? Як би ми діставалися до роботи, в лікарню, в магазини, у своїх справах? Кожного дня, в усі пори року, в хорошу і погану погоду по нашим розбитим дорогам водії виїжджають на міські маршрути.

Коли комусь дуже потрібно перевезти людей, наприклад, людям з обмеженими можливостями дістатися на обласні заходи чи до лікарні, то перш за все, вони звертаються до директора АТП 13507 Юрія Богдана або до директора ТОВ "СвітАвтолегіон" Володимира Сергєєва і ніколи не отримують відмови, чого б це не коштувало, або як би не складалися обставини.

Я думаю, що не можна постійно критикувати перевізників, підходити до них з міркою "зобов'язаний". Необхідно розуміти ті складності, з якими вони стикаються сьогодні. Це і постійне зростання цін на паливно-мастильні матеріали, запасні частини, підвищування мінімальної зарплати тощо. За 2015 рік держава не сплатила їм понад 150 тис.грн за пільгові перевезення людей, але вони, не зважаючи на це, продовжують працювати з категорією пільговиків. Тож ми повинні не звинувачувати їх у всіх наших негараздах, а співпрацювати з ними. Ми повинні бути вдячні їм за те, що у цих складних умовах вони виконують прийняті на себе зобов'язання.

Вітаємо Юрія Богдана, Володимира Сергєєва і очолювані ними колективи з їх професійним святом, бажаємо їм міцного здоров'я, подальших успіхів у праці і мирного неба над головою!

Володимир Павлов, голова ОГО
"Громадська рада м. Свіловодськ"


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top