Четвер, 18 квітня 2024
ТОП-новини

У неділю все місто буде з теплом — запевняє Сергій Московський Новина з фото

У неділю все місто буде з теплом — запевняє Сергій Московський
На запуск усіх котелень треба днів 6, вважає генеральний директор СП ТОВ "Світловодськпобут" Сергій Московський, тож якщо рахувати від 23 жовтня, місто буде з теплом у неділю, 29-го.


Нагадаємо нашим читачам, що виконавчий комітет Світловодської міської ради у п’ятницю, 13 жовтня прийняв рішення "Про початок опалювального періоду 2017-2018 років". За цим документом генеральному директору СП ТОВ "Світловодськпобут" Сергію Московському, начальнику Світловодського РЕМ ПАТ "Кіровоградобленерго" Сергію Брайку, директору Світловодському УЕГГ Володимиру Шаповалу належало розпочати опалювальний сезон 2017-2018 р.р. при умові зниження середньодобової температури повітря нижче +8°С протягом трьох днів.

У суботу, 21 жовтня виконком вніс зміни до свого попереднього рішення у такій редакції:

"Генеральному директору СП ТОВ "Світловодськпобут" Московському С.В., начальнику Світловодського РЕМ ПАТ "Кіровоградобленерго" Брайку С.В., директору Світловодського УЕГГ Шаповалу В.В. розпочати опалювальний сезон 2017-2018 р.р. з 00 годин 00 хвилин 23.10.2017 р."


Чи виконав хоч хто-небудь з перерахованих вище керівників рішення місцевого уряду? Це стало зрозумілим на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій, яку зібрав міський голова Валентин Козярчук 25 жовтня зранку.

Начальник Світловодського УЕГГ Володимир Шаповал доповів, що проблем з постачанням газу у жовтні немає, на всіх котельнях пломби зняли, окрім тих, що розміщуються на дахах будинків.

Новопризначені керівники КП "Житлосервіс 2012" та "Житлосвіт 2012" Роман Ткаченко та Тетяна Громова доповіли, що технічних проблем немає, систему починають запускати, ще не всі будинки заповнені водою, робота триває.

Директор КП "Добробут" Олег Долгий сказав, що гуртожиток на Героїв України, 67 повинен був запускатися, а на Приморській, 38 у середу, 24 жовтня сталося коротке замкнення, якийсь диверсант вліз у щиток, як це було у минулому році.

"Я розумію, що ви цілий день були на сесії, вам було не до того", – підтримав керівника і депутата міський голова.


Натомість його заступник Дмитро Дмитришин зробив зауваження Долгому – у щитову не повинно бути доступу стороннім особам.

Директор ТОВ "Господарник" Максим Громов доповів, що на Ревівці усі будинки, які отримують тепло від котельні №1 готові, окрім Закамінної, 7 (там порив на вводі начебто), траси від котельні №3 ще не заповнені, котельня №6 запустилася, мешканці будинків по вулиці Січових Стрільців радіють теплу.

Представник гідрометеостанції спрогнозувала теплу погоду найближчими днями, вночі 26 жовтня буде 2 градуси тепла, вдень 5-10 тепла, надалі до 5 градусів вночі та опади.

Сергій Московський не був на нараді у міського голови, але нашому виданню повідомив, що на повний запуск тепла у Світловодську знадобиться днів 6, за умови, що внутрішньобудинкові мережі підготовлені і витримають навантаження. Котельню №5 (Табурище) запустили 23 жовтня опівночі. Котельня №6 ("Калькулятор") запрацювала у понеділок о 22:30. Котельня №1 (Ревівка) подасть тепло 25 жовтня о 14:00. Цього ж дня запустять котельню №3. А на завершення, 27 жовтня – котельню №2. 29 жовтня все місто буде з теплом, запевняє гендиректор.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top