Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Кримінал

Минулої ночі у Світловодську викрали ВАЗ 2104 Новина з фото

Минулої ночі у Світловодську викрали ВАЗ 2104
Автомобіль ВАЗ 2104, держ. номер ВІ 7311 ВС, 1989 року випуску бежевого кольору викрали у ніч з 18 на 19 жовтня у Світловодську.
^ Реклама ^

Як повідомив нашому виданню власник автомобіля Станіслав, авто стояло біля 3-го під’їзду будинку№26 по вулиці Приморській останні півроку, сигналізацією не обладнано. Зважаючи на поважний вік (28 років) автомобіля, не було підстав навіть думати, що хтось на нього зазіхне. Але сталося.

Станіслав подав заяву до поліції, але й сам не марнував часу. Обстежив територію міста, звернувся до автозаправних станцій з проханням показати відео з камер відеоспостереження, адже крадії повинні були заправити авто, бо бензину було дуже мало, далеко не заїдеш. На одній заправці спробували допомогти, на решті – відмовили, сказали, що потрібен запит від поліції.

Тож залишається сподіватися на уважних і чуйних до чужої біди громадян. З особливих прикмет авто власник називає такі: на лобовому і задньому склі приклеєна адреса нашого сайту: svetlovodsk.com.ua; біля бензобака глибока подряпина (зафарбована) довжиною близько 40 см; на капоті є додатковий замок.

Станіслав буде дуже вдячний за будь-яку інформацію щодо викраденого автомобіля. Телефонуйте: 096 614 76 32.
Минулої ночі у Світловодську викрали ВАЗ 2104
Минулої ночі у Світловодську викрали ВАЗ 2104
Минулої ночі у Світловодську викрали ВАЗ 2104


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top