Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Золото і бронзу привезли дзюдоїсти з Херсону

Золото і бронзу привезли дзюдоїсти з Херсону
З 30 вересня по 1 жовтня у Херсоні тривав Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат "Кубок Херсонської федерації дзюдо" на призи двократного призера Олімпійських ігор Романа Гонтюка. Близько 400 спортсменів у складі 30 команд з 11 областей України приїхали на змагання. З-поміж них були й вихованці Світловодської КДЮСШ, які вибороли одну золоту і дві бронзових медалі.
^ Реклама ^

Місцем проведення турніру стала спортивна зала Херсонського вищого училища фізичної культури. Відразу на чотирьох татамі змагалися юнаки трьох вікових категорій 2001-2003, 2004-2005, 2006-2007 р.н. та дівчата 2004-2005, 2006-2007 р.н.

Приємно відзначити, що попри таку потужну конкуренцію та сильних суперників, трьом світловодським бійцям вдалося увійти в призи. Як нам повідомив тренер з дзюдо Світловодської КДЮСШ Рудольф Матвєєв, чемпіоном турніру у ваговій категорії 46 кг (виступали 15 учасників) став Станіслав Рибін. Юнак провів 5 переможних боїв. У фінальній сутичці Станіславу вистачило двох хвилин, аби чистим кидком перемогти одесита. У півфінал увійшли і вибороли бронзу Ілля Середенко (боротьба точилася між 25 дзюдоїстами) та Ярослав Бережний (з-поміж 30 бійців).

З напутніми словами нагороджував призерів особисто Роман Гонтюк – заслужений майстер спорту України, срібний призер Олімпійських ігор в Афінах (2004 р.) та бронзовий призер Олімпійських ігор у Пекіні (2008 р.). Крім того видатний спортсмен провів майстер-клас для юних дзюдоїстів, учасники якого отримали ще й відповідні сертифікати.

Золото і бронзу привезли дзюдоїсти з Херсону
Золото і бронзу привезли дзюдоїсти з Херсону


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top