Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Здібних і веселих першокласників посвятили в юні музиканти

Здібних і веселих першокласників посвятили в юні музиканти

Третього жовтня музична школа святкувала Міжнародний день музики. Саме в цей день наша шкільна родина приймала в юні музиканти 40 здібних і веселих першокласників.
^ Реклама ^

Чарівний і дивовижний світ музики панував у залі. Малеча знайомилися з різними музичними інструментами: фортепіано ( Бутар Ксенія, Зеркаль Інна), сопілка ( Гліб і Максим Пивовари), бандура (Ліка Москаленко), гітара (Кирил Шумейко), скрипка (Соня Рудік), баян (Віталій Драненко). Для них це перше музичне свято в музичній школі. Першокласникам належало пройти ряд випробувань і показати всім, що вони готові до того, щоб носити звання – юний музикант.

На свято завітали казкові герої з Королівства Семинотки: король Скрипковий Ключ (Миша Опрелянський), королева Музики (Маша Штивола), Паж (Саша Сухенко), королева Фальшивія (Свєта Андросова) з своїми слугами фальшиві антами (Злата Левченко, Вова Апілат, Ярослав Бондаренко) та Гармонія (Свєта Андросова). Ведучіми свята були випускники школи Марина Осика та Віталій Явдик.

На таких урочистих заходах в школі завжди багато гостей та батьків. Глядачі були у захваті від казкової феєрії. Начальник Управління культури і туризму Надія Клокар привітала всіх присутніх у залі з Міжнародним днем музики і побажала учням і педагогам нових творчих успіхів, а першокласникам – підкорення нових вершини знань.

Здібних і веселих першокласників посвятили в юні музиканти

Тетяна Рудь, директор школи

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top