Четвер, 28 березня 2024
Віталій Асауленко Влада

У комунальних підприємствах «Житлосвіт 2012» та «Житлосервіс 2012» — нові керівники. Чи потягнуть? Новина з фото

У комунальних підприємствах «Житлосвіт 2012» та «Житлосервіс 2012» — нові керівники. Чи потягнуть?
Найпомітнішим явищем на вранішній понеділковій (2 жовтня) нараді у міського голови стала "презентація" цим самим головою нових очільників найкрупніших балансоутримувачів світловодських будинків…


Цими найкрупнішими балансоутримувачами є, як відомо, "Житлосервіс 2012" — від автостанції до Парку Шевченка і "Житлосвіт 2012" — від Парку Шевченка. Першим керував Роман Шумейко — відносно молодий комунальник, другим — майже забронзовілий комунальний ветеран Микита Письменний. Їм-то й знайшов заміну Валентин Козярчук: на "Житлосервіс" — теж Романа, але Ткаченка, на "Житлосвіт"Тетяну Громову.

…Опісля наради, сфотографувавши щасливчиків, ваш кореспондент розпитав градоначальника про підстави, якими він керувався, прибираючи старих та призначаючи нових комунальних начальників. Щодо Письменного, то у свої 70 він нарешті пішов на пенсію. А от щодо Шумейка, то за словами пана Валентина, на роботу "Житлосервісу" надто багато нарікань — лиш протягом поточного року на Гарячу урядову лінію надійшло близько сотні скарг від мешканців. А ще напередодні опалювального сезону лиш 17 житлових будинків зі 140-а, які обслуговує "Житлосервіс", мають підписані акти про готовність до цього самого опалювального сезону. Все це дало підстави Козярчуку не подовжити контракт з паном Романом, термін якого ось-ось сплив. Стосовно нарікань на роботу "Житлосвіту" то і їх, звісно, хоч греблю гати та панові Микиті від цього вже "фіолетово" — пенсіонер.

Стосовно новопризначених… Громова, як кулуарно стало відомо, є донькою директора світловодського сегменту ОКВП "Дніпро-Кіровоград" Людмили Гетманець, тривалий час очолювала одне із найуспішніших комунальних господарств — КП "Господарник", який відтепер, скоріш за все, очолить головний інженер цього КП і водночас чоловік пані Тетяни Максим Громов. Що ж до пана Романа Ткаченка, який донедавна очолював виконкомівський юрвідділ, то, запевнив мер, у нього, окрім юридичної, є ще й технічна освіта.

— Думаєте, потягне?

— Думаю, так. А не потягне — будемо і його міняти, — резюмував градоначальник.



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top