Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я Корисна інформація

Люди з «печери». Соляної Новина з фото Рекламний матеріал

Люди з «печери». Соляної
Так званій Соляній печері "Цілюще повітря", як розпочала віднедавна функціонувати у Світловодську на Павлова,11, присвячено вже чимало схвальних рецензій. Всі вони, переважно, від медиків. А що говорять люди, які проходять там свої сеанси?
^ Реклама ^

Люди наші, здебільшого, соромляться говорити щось "на камеру", але ті, кого таки вдалося розговорити, не приховували своїх позитивних емоцій.

Так, подружжя Дмітрієвих заявило, що "соляна" терапія — дієвий засіб як профілактики простудних хвороб, так і загального оздоровлення свого організму. А Дмітрієви знають, що говорять… Кілька років поспіль вони разом із трьома своїми дітками відправлялися до прикарпатського курорту у Східниці, де, окрім інших оздоровчих процедур, вони відвідували тамтешні природні соляні печери. Внаслідок чого, відзначає глава сімейства Максим, різні інфекції осіннє-зимового періоду обходили їх стороною. А от цьогоріч поїхати до Східниці не вийшло. Натомість вони дізналися, що Світловодську відкрився рукотворний аналог соляних печер. І вони вже пройшли кілька сенсів… За словами подружжя, показники і мікроклімат Соляної кімнати на Павлова ідентичний природнім соляним печерам. Тож мають намір пройти всі десять рекомендованих сеансів — щоб впевнено зустріти холоди з їх різними ГРВІ і грипами.

Люди з «печери». Соляної
Родина Дмітрієвих


…Пані Тетяна сюди прийшла лиш вдруге — за порадою лікарів — і себе, і двох діток своїх оздоровити. Звісно, про результат говорити поки що зарано. Та все ж… Її донечка після першого сеансу у Соляній кімнаті спала значно спокійніше, аніж зазвичай, констатує з задоволенням жінка.

Люди з «печери». Соляної
Пані Тетяна з дітьми


…Як і пані Тетяна, Надія Кравченко теж удруге прийшла подихати цілющим соляним повітрям разом із онуком Олександром (не забажав фотографуватися). А пройти курс "соляної" терапії їй порадив лікар ЛОР-відділення, який для неї є авторитетним порадником.

…Зате Ігор, у якого у Соляній кімнаті працює тьотя, тут кілька разів встиг побувати. Каже, дихається тепер легше, менше втомлюєшся та й загальний тонус став бадьорішим. У день, коли ми розмовляли, хлопчина привів з собою ще й своїх друзів — Іллю і Іллю… Він нас переконав і ми теж вирішили спробувати, кажуть Іллі. От тільки якби замість мультиків, які "крутять" для маленьких діток у Соляній кімнаті на великому телеекрані, показували би щось більш серйозне. А взагалі, хлопцям сподобалось.

Люди з «печери». Соляної
Ігор (крайній зліва) з друзями Іллями


А ось тут до входу в "печеру" підійшла одна пані, яка явно на когось чекала… А чекала, як виявилось, Олена Кулик на свого 12-річного сина Гліба, який ось-ось мав підійти сюди після школи. У Гліба, за словами пані Олени, регулярні алергічні прояви — на рослинний пилок, вуличний пил абощо… Соляна кімната — як порадив лікар — стала тією рятівною "соломинкою", за яку вона вчепилася. І не прогадала — за всі відвідини соляної "печери" — а це був десятий, останній, сеанс — її синок жодного дня не ковтав щоденних антиалергетиків. І не буде їх ковтати і у подальшому, сподівається пані Олена.

Люди з «печери». Соляної
Олена Кулик


Натомість Олексій Усенко, підприємець, який обладнав на Павлова, 11 Соляну кімнату, додає, що його колектив, як-то кажуть, не зупиняється на досягнутому, розширюючи спектр своїх послуг. Так, нещодавно тут, же — в одному приміщенні з "печерою" — став до ладу кабінет, обладнаний сучасним інноваційним обладнанням для безболісного та безмедикаментозного лікування опорно-рухового апарату та урологічних хвороб. До слова, за демократичними цінами… "Ударно-хвильова терапія" — так зветься таке лікування в медичних колах. На що, звісно, отримана Ліцензія Міністерства охорони здоров’я України. Більш розлого про те, що ж то воно таке — у наших подальших публікаціях.

Люди з «печери». Соляної
Олексій Усенко


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top