Субота, 20 квітня 2024
Нам пишуть

Година милосердя «Від білої тростини – до відкритих сердець» Новина з фото

Година милосердя «Від білої тростини – до відкритих сердець»
Зважаючи на те що, люди з особливими потребами мають обмежені можливості в багатьох сферах суспільного життя, бібліотеки все активніше беруть на себе функцію бібліотечно-інформаційного забезпечення інвалідів зору, яким дедалі важче орієнтуватися у величезних, зростаючих потоках інформації, а вона для них має бути такою ж доступною, як і для всіх інших громадян країни.


Так, бібліотека-філія №2 продовжує співпрацю з Олександрійським товариством сліпих "УТОС", головою якого є Леонід Поліщук. 9 вересня інвалідам зору від товариства "УТОС" були надані тростинки для переміщення незрячих, ходунки на колесах, а також гуманітарна допомога. Олександрійський УТОС надає бібліотеці з обмінного фонду диски, на яких записані як художні твори, так і науково-популярні. Всіх охочих запрошуємо безкоштовно отримати ці видання.

Година милосердя «Від білої тростини – до відкритих сердець»

На зборах прозвучало звернення голови організації "УТОС" до мешканців міста Світловодська та Світловодського району , які мають інвалідність І, ІІ, ІІІ груп інвалідів зору повідомити свої контактні дані помічниці Поліщука Л.І. Валентині Орошко за тел. 097 106 68 07, або тел. 7 25 30, 068 534 69 90 (бібліотека –філія №2).

Година милосердя «Від білої тростини – до відкритих сердець»


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top