Четвер, 28 березня 2024
Блоги Тетяна Дроздова

Світловодськ не перетвориться на другий Львів

Світловодськ не перетвориться на другий Львів

Такий коментар зробив Юрій Сапянов після того, як 39 сесія міської ради скасувала рішення виконкому про скореговані тарифи на вивезення сміття. Дев’ятій школі – 50 років, а Василю Мірошнику – 90! Про це та інше читайте у газеті "Світловодськ вечірній" № 35 (2451) за 7 вересня 2017 року


Газета "Світловодськ вечірній" 1 березня 2017 року стала
ЄДИНИМ НЕЗАЛЕЖНИМ МІСЬКРАЙОННИМ ДРУКОВАНИМ ВИДАННЯМ.
Ми успішно пройшли тривалу процедуру "роздержавлення" преси. Дякуємо всім, хто нас підтримав на цьому шляху. Приєднуйтеся до спільноти наших друзів і передплатників сьогодні!
Ми розповідаємо про події, не заграючи з владою, ми пишемо про простих людей, талановиту молодь, надаємо юридичні та психологічні консультації, ділимося корисною інформацією.
Сьогодні редакція газети, як ніколи, потребує Вашої допомоги. Завтра ми підтримаємо Вас!

З повагою
Тетяна Дроздова, директор ПП
Редакція газети "Світловодськ вечірній"


Cьогодні в номері:

  • Олена Прістінська, директор школи №9 вітала учнів, батьків і вчителів з 50-річним ювілеєм школи і Днем знань. 1, 2 стор.

  • Швидко і злагоджено 5 вересня пройшла 39 сесія міської ради , яка відкрилася ще 25 липня. 1, 3 стор.

  • Влада знайшла спільну мову з перевізниками, договори підписано, графіки руху затверджено. 2 стор.

  • Дарія Ільїна з командою зустріла День Незалежності у зоні АТО. 3 стор.

  • СП ТОВ "Світловодськпобут" оприлюднює структуру тарифів на теплопостачання. Зауваження та пропозиції просять подавати до 21 вересня. 6 стор.

  • Фонд соціального страхування знову реформувався. Відділення Фонду – у Світловодську (не в Знам’янці, Олександрії чи Онуфріївці), зверніть увагу на адресу і телефони. 7 стор.

  • КП "Власівські мережі" оприлюднили структуру тарифів з централізованого опалення. Зауваження і пропозиції приймаються до 21 вересня. 7 стор.

  • З вашим приватним оголошенням у "Вечірці" і на цьому сайті ознайомляться щонайменше 5500 світловодців. Звертайтеся! Безкоштовно – на купоні газети. 7 стор.

  • Нескорені духом мешканці Світловодська, Олександрії, Кременчука та Горішніх плавнів змагалися на візках. 8 стор.

  • Заслуженому енергетику України Василю Мірошнику – 90. Вітаємо!


Передплачуйте газету "Світловодськ вечірній" на 2017 рік (вересень-грудень) у будь-якому поштовому відділенні чи в редакції газети! Передплатна ціна на місяць – 10 грн. "Вечірка" шанує своїх передплатників, підтримує їх і допомагає! Станьте членом нашої великої команди!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top