Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Працівники поліції встановили особу зловмисника, який незаконно заволодів мопедом та викрав електроінструменти.

Працівники поліції встановили особу зловмисника, який незаконно заволодів мопедом  та викрав електроінструменти.


Ним виявився 23-річний житель міста Світловодськ, раніше судимий за крадіжки. Чоловік вирішив "збагатитися" за рахунок свого родича. Тепер громадянину загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.
^ Реклама ^

До Світловодського відділу поліції звернувся місцевий житель та повідомив про скоєння угону його мопеда, який знаходився на території подвір’я.
Як встановили правоохоронці, зловмисником виявився родич заявника. Чоловік прийшов, щоб попросити грошей, але господаря помешкання якраз не було вдома. "Гість" скористався моментом та забрав транспортний засіб. У подальшому навіть встиг поїздити на мопеді, а потім продав за 2 тисячі гривень.

"Крім того, з’ясувалося, що чоловік причетний і до крадіжки з дачного будинку, про яку згодом повідомила співмешканка потерпілого.
Зловмисник знав, де знаходиться будівля і викрав звідти болгарку, дриль та мотокосу. Чужі електроінструменти продав знайомому за 400 гривень. У даний час викрадені речі частково вилучені", - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top