Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Калич VS Френкель: поки слідство триває, «білодомівська» комісія вже «засудила» останнього Новина з відео

Калич VS Френкель: поки слідство триває, «білодомівська» комісія вже «засудила» останнього
А судді хто? Прокоментував Протокол №3 останній (Френкель) і надав — як доказ "театральщини" — відео
^ Реклама ^

На православне свято яблучного Спаса, 19 серпня, на засіданні комісії у "білому домі", присвяченому майну, яке належить міському управлінні освіти, яке зберігається у Центрі військово-патріотичного виховання (ЦВПВ), який підпорядковується міському управлінню освіти, яке зібралися передавати до підпорядкування області, між позаштатним радником міського голови Миколою Каличем і начальником міського управління освіти Геннадієм Френкелем сталася "рукопашна".

…Та ось у п’ятницю, 1 вересня, ваш кореспондент чисто випадково пересікся у коридорі адмінбудинку з паном Миколою. Привітавши його з одужанням, він (ваш кореспондент) поцікавився наслідками отого, що сталося на Спаса. Пан Микола був небагатослівним, мовляв, слідство триває. А от комісія, утворена на розпорядження міського голови, якій належало розібратися з тим, що сталося на комісії по ЦВПВ, вже провела своє розслідування… Ледве дослухавши, ваш кореспондент стрімголов помчав до "білодомівського" відділу кадрів — копію того розслідування запросити…

Так от, дана комісія на чолі із заступником міського голови з гуманітарних питань Іриною Щербиною, утворена на розпорядження міського голови 22 серпня цього року у складі: Щербини Д.А., виконуючого обов’язки начальника відділу кадрів апарату виконкому, Возного О.О., начальника загального відділу, Письменного В.А., голови профспілкового комітету міськради (не підписав), Пиленок Н.І., голови профспілкового комітету управління освіти (не підписала), Чаричанського Я.В., начальника юрвідділу виконкому та Маліцького А.І., депутата міськради (не підписав), опитавши усіх, хто на власні очі бачив конфлікт поміж позаштатним радником і головним освітянином, за винятком зазначених непідписантів, дійшла висновку, цитуємо дослівно:

"Френкель Г.Ю., діючи аморально, порушуючи як загальноприйнятні норми поведінки, так і правила етичної поведінки посадової особи місцевого самоврядування, спричинив зрив роботи робочої групи, внаслідок чого рішення з питань, які розглядались, не прийнято, засідання перенесено на невизначений час".


…Звичайно, "закон жанру" (та й закон про пресу) зобов’язує почути (й оприлюднити) коментар і протилежної сторони, тобто, цього самого "аморального" Френкеля.

"Заздрю я вам, журналістам — здалеку, напевне, щоб аморальніше було, зайшов головний освітянин. — Ви маєте оцей протокол з висновками. А от мене з ним і досі так і не ознайомили — на відміну від того ж Миколи Івановича. Оце така неупереджена (в лапках) робота цієї комісії, висновки якої, як бачимо, підписали особи, корпоративно пов’язані з Валентином Валентиновичем. Але навіть тут – у своїх висновках – вона спрацювала "топорно", забувши підтвердити, що я, як стверджував пан Козярчук, окрім побиття, ще й обматюкав свою жертву. Я ж, у свою чергу, скажу єдине: цей конфлікт, який більше схожий на театральну постановку, спровокував Микола Іванович. І всі матеріали знаходяться у розпорядженні слідства".


А ще пан Геннадій — як доказ цієї "театралізації", надав відео, відзняте на відео-реєстратор з авта, яке, за його словами, випадково перебувало на ранок 22 серпня на території лікарні, що на вулиці Павлова. З нього (відео) видно, як пан Микола під’їхав туди. Видимо, на лікування…

"Як бачимо, Микола Іванович, невдовзі після отримання від мене, буцімто, тяжкої травми, про які повідав світові Валентин Валентинович 22 серпня, як ні в чому не бувало, вільно їздить на машині і самостійно пересувається на своїх двох. Я, звісно, не медик, але мені відомо, що людина зі струсом мозку — як повідомив вам Микола Іванович — має кілька днів не підводитися з ліжка", — підсумував дане відео Френкель.



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top