Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Танці на візках. Скромність була зайва Новина з фото

Танці на візках. Скромність була зайва
Попри те, що ГО "Добрада", яка об’єднала в своїх лавах людей з особливими потребами, є у Світловодську чи не найвідомішою (і уславленою) серед інших громадських спільнот, її члени аж надто сором’язливі. А даремно…
^ Реклама ^

Цими днями ваш кореспондент чисто випадково пересікся з головною "добрадівкою" Оленою Шаньґіною. На запитання, що новенького, пані Олена розповіла про одну подію в "Добраді" — майстер-клас зі спортивних танців… на візках, який проходив у приміщенні цієї ГО на Приморській, 46. А проходив він ще 18 серпня… Хто не в курсі, танці візочників це доволі граційне видовище, яке, окрім цієї граційності, демонструє стійкість духу учасника і його нескореність обставинам. Як правило, партнером танцюриста-візочника виступає повносправний танцюрист (танцюристка). До слова, кілька років тому представник "Добради" став одним із переможців Всеукраїнського конкурсу з таких танців…

"Чого ж змовчали і не повідомили, куди слід, що у вас планується таке дійство?" — удавано обурився ваш кореспондент і почав "витягати" з пані Олени інформацію.


Тож, краще пізно, аніж ніколи… Даний захід проходив у рамках Проекту "Ми і спорт", який здійснюється за сприяння ГО "Культурний ді@лог" на гроші Британської ради в Україні (Програма "Активні громадяни"). А сам майстер-клас того дня провів хореограф Центру дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ) Ярослав Мусієнко. Також, задля цього з Кременчука прибув танцюрист на візку, голова спорідненої з "Добрадою" ГО "На крилах надії України" Костянтин Кууск. У якості глядачів на "танцпол" прийшли представники виконкомівського Центру соціальних служб для молоді Тетяна Євсюкова і Світлана Дегтярьова та помічниця нардепа Олеся Довгого, чий Благодійний фонд "Можемо разом" активно співпрацює з "Добрадою", Анна Трубаченко.

…Майстер-клас, за словами Шаньґіної, показав і вправність у танцях наших візочників, і їхнє бажання мати і при своїй ГО танцювальну секцію. Для цього ЦДЮТ готовий надати для неї необхідні площі. Тільки би пандус там для зручного заїзду/з’їзду облаштувати.
Танці на візках. Скромність була зайва
Танці на візках. Скромність була зайва
Танці на візках. Скромність була зайва
Танці на візках. Скромність була зайва
Танці на візках. Скромність була зайва


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top