Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
СБУ інформує Корисна інформація

Під час святкування Дня Незалежності України Управління СБУ в Кіровоградській області працюватиме в посиленому режимі

Під час святкування Дня Незалежності України Управління СБУ в Кіровоградській області працюватиме в посиленому режимі
24 серпня – День Незалежності України. Це державне свято є головним для нашої країни. Останні роки, у зв’язку з проведенням військових дій на Сході України, воно стало особливо важливим та відчутним пересічному українському громадянину.
^ Реклама ^

Відзначення нами, по праву, заслуженого свята сьогодні може стати для наших ворогів вигідним приводом для дестабілізації внутрішньої суспільно-політичної ситуації Україні та регіоні, нанесення шкоди міжнародному іміджу нашої держави або вчинення терористичних дій на території області.

Протягом 23 та 24 серпня у місті будуть проводитись офіційні заходи з дня відзначення державних свят. З урахуванням цього факту, Управління Служби безпеки України в області, спільно з іншими правоохоронними органами, працюватиме в посиленому режимі для забезпечення безпеки мешканців регіону.

Обласне Управління СБУ звертається до мешканців та гостей регіону з проханням бути пильними та невідкладно повідомляти на телефон довіри інформацію, яка може сприяти в попередженні вчиненню кримінальних правопорушень терористичного та диверсійного характеру, виявленню зброї чи вибухових пристроїв.

Цілодобовий номер телефону довіри: (0522) 36-13-06

Офіційна електронна скринька управління СБУ в Кіровоградській області – usbu_kvg@ssu.gov.ua


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top