Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Кримінал

Образився на персонал і жартома «замінував» кафе «Юність»

Образився на персонал і жартома «замінував» кафе «Юність»
І позитивний, і не притягувався до кримінальної відповідальності, і розум, наче є, і маразму ще не має – все це про 43-річного мешканця міста, який жартома "замінував" кафе "Юність".
^ Реклама ^

Сумнозвісна подія сталася у п’ятницю, 28 липня близько 23-ої. Відвідувач кафе образився на персонал за те, що його попросили вийти, бо заклад закривається. Мабуть його душа вимагала продовження свята, а тут просять за двері … Він і пішов додому, щоб зателефонувати на "101", повідомити про вибухівку і помститися людям, які зіпсували йому вечір.

Інформація про анонімний дзвінок і його зміст надійшла до місцевого відділу поліції від рятувальників близько 23:00. До кафе негайно прибули всі екстрені служби, евакуювали персонал, оглянули приміщення і ніякої вибухівки не знайшли.

"Того ж дня поліцейські встановили особу зловмисника, – розповідає начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. – Ним виявився 43-річний місцевий житель. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до шести років."


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top