Вівторок, 19 березня 2024
Володимир Павлов Нам пишуть

Чи вболіває за якісні перевезення жителів Світловодська мешканець Кременчука? Новина з фото

Чи вболіває за якісні перевезення жителів Світловодська мешканець Кременчука?
Питання автоперевезень у місті Світловодську завжди викликало чимало нарікань у жителів міста. Але цього разу намагання "просунути" до цієї справи невідому кременчуцьку фірму "Адела" мешканцем Кременчука, який за збігом обставин є членом нашого виконкому, викликає обурення. Тому наша громадська організація вирішила звернутися з відкритим листом до міського голови. Сподіваємося на відповідь.


Шановний Валентине Валентиновичу!

4 липня 2017 року на засіданні конкурсного комітету було розглянуто питання про затвердження перевізників на міських маршрутах автоперевезень жителів нашого міста. У конкурсі взяли участь: ТОВ "Світавтолегіон", "Світловодське АТП 13507" та нікому не відома кременчуцька фірма "Адела". За результатами розгляду перемогу здобули дві перші організації.
Фірма "Адела" була знята з обговорення за ряд серйозних порушень при підготовці документів на конкурс. Зокрема, фірма "Адела" намагалася обдурити конкурсний комітет, заявивши в списку автотранспорту, що додається до конкурсних документів, три неіснуючих автобуса. Але, в цьому питанні особливе місце займає не якась фірма-обманщик, а особа, яка проштовхує всіма можливими засобами цю фірму до нашого міста. Це член міськвиконкому Світловодської міської ради Володимир Хорольський. У зв'язку з цим у нас виникло питання, а хто такий цей Хорольський?

Виявилося, що ця людина живе і працює у місті Кременчук, але з якоїсь причини є членом нашого міськвиконкому. Як могло таке статися, що чужа для міста людина стала членом виконкому і йому було доручено керувати так званою "робочою групою", що займається саме підготовкою документів і поданням на засідання конкурсного комітету кандидатів на участь в конкурсі? Куди дивилися депутати міськради?

Уже на етапі підготовки засідання конкурсного комітету Хорольський навмисне спотворював інформацію про готовність наших підприємств, особливо, ПАТ "Світловодське АТП 13507", занизив кількість діючого транспорту, щоб знизити кількість балів. Обманюючи членів конкурсного комітету, він намагався створити негативний образ наших перевізників, не рахуючись з думкою громадськості та 13 членів цього комітету, присутніх на засіданні. Так наприклад, від імені ГО "Добрада" Антоніна Шангіна з вдячністю говорила про велику допомогу, яку надає їм "Світловодське АТП 13507" у перевезеннях інвалідів-візочників. Це підприємство і ТОВ "Автолегіон" надають допомогу автотранспортом і багатьом іншим організаціям. А член конкурсного комітету Михайло Бурьянській зазначив маніакальну наполегливість Хорольського у просуванні кременчуцької фірми "Адела", не звертаючи уваги на всі нестиковки і грубі порушення порядку підготовки конкурсних документів і прямий обман щодо кількості транспортних одиниць членів конкурсного комітету.

До складу цього комітету, очолюваного першим заступником міського голови Оленою Балюк, входять ще 14 членів, серед яких представники різних верств громадськості: АТОвці, інваліди, ветерани, працівники управління економіки, ДАІ, керівник "Укртрансбезпеки в Кіровоградській області Олександр Кукуленко, які більше десяти років займаються цією роботою. І ось їх Хорольський оцінив як нездатних вирішувати питання, заявивши: "Більш профнепридатніх людей я не бачив..."

ОГО "Громадська рада м. Світловодськ" вимагає від вас і депутатів міської ради вивести зі складу виконкому Світловодської міської ради Володимира Хорольского, який не є жителем міста Світловодська, а проживає у м.Кременчук, Полтавської області, і працює там же.

Володимир Павлов, голова ОГО "Громадська рада м. Світловодськ"


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top