Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

І знову буйство у санпропускнику Новина з фото

І знову буйство у санпропускнику
Інцидент може потягти на кримінал, Андрій Гулий
^ Реклама ^

У неділю надвечір, 2 липня, повідомив на що-понеділковій нараді у міського голови головлікар Світловодської ЦРЛ Юрій Котенко, п’яна компанія з чотирьох молодиків прийшла провідати свого другана, якій лікується в одній із палат райлікарні. Оцінивши їхній стан, як стан сп’яніння, черговий медперсонал зробив спробу не пропускати таких відвідувачів всередину. Зчепилися. Поліція приїздила…

Натомість Валентин Козярчук, замість того аби розпитати про те, як таке могло статися та почути коментар присутнього на нараді начальника поліції Андрія Гулого, "рубонув" про ситуацію в медицині, яка його не влаштовує, згадавши інцидент у тому ж санпропускнику цьогорічного Великодня, коли там (як стверджують одні) на допомогу чекав (і не дочекався — помер) поранений ножем у серце 19-річний Любомир Оленковський. (Медики ж, у свою чергу, стверджують, що поранений був доставлений до лікарні вже не живий).

Довелося нам розпитувати головного полісмена… Там, в одній з палат, повідомив пан Андрій, лікується дружок отих чотирьох, які, напившись, прийшли його провідувати. Черговий персонал, звісно, відмовлявся їх пропускати. Слово-за-слово, вірні друзі зчепилися з "ескулапами", четверо з них ("ескулапи") отримали легкі тілесні ушкодження. Правоохоронцям не склало великого труда, вичислити буйних відвідувачів, на яких, через оцю їхню буйність чекає адміністративне (а то і кримінальне) покарання.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top