Субота, 20 квітня 2024
Культура

Акція «Бібліотека під відкритим небом» Новина з фото

Акція «Бібліотека під відкритим небом»
"Бажаєте відпочити, стати більш обізнаними, корисно та цікаво провести час? Звертайтесь до нас!" – під такими гаслами відбулася акція "Бібліотека під відкритим небом!" на початку цього літа, а саме в день святкування народження нашого міста.


Алея парку відпочинку ім. Т.Г. Шевченка на деякий час перетворилася на бібліотечне містечко, куди швиденько поспішали мешканці нашого міста: сім’ї з дітками, відпочиваючі пенсіонери, підлітки. Тому що тут всім було де розважитись. Для малечі бібліотечні працівники організували ляльковий театр: діти із великим задоволенням переглядали виставу "Колобок". Для дітей середнього віку популярними були майстер – класи "Рідне місто очима дітей", "Вчимося малювати", "Виготовимо тваринку своїми руками". Із задоволенням долучилися до творчості дітей і їх батьки. Людям старшого віку бібліотекарі пропонували взяти участь у краєзнавчій вікторині "І світу не впізнаєш, не знаючи свій край", а бібліокросворд "Склади карту Світловодська" дуже зацікавив молодь міста. Всі охочі мали змогу переглянути відеофільми краєзнавчої тематики "Світловодськ туристичний", "Місто нашої мрії" та ін.

До уваги мешканців міста була представлена також книжкова панорама "Тобі моє місто, любов і уклін". Її мета – привернути увагу світловодців до книг краєзнавчої тематики, що містяться у фондах книгозбірень бібліотечної системи, а також живе спілкування з мешканцями міста, дискусії на різноманітні теми з краєзнавства.

У конкурсах, вікторинах, майстер-класах, під час демонстрації фільмів, вистав взяли участь чимало світловодців та гостей міста. Тому що всім було цікаво, креативно, весело і пізнавально!

Наталія Підгірна
методист Світловодської ЦМБС
Акція «Бібліотека під відкритим небом»
Акція «Бібліотека під відкритим небом»
Акція «Бібліотека під відкритим небом»
Акція «Бібліотека під відкритим небом»
Акція «Бібліотека під відкритим небом»


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top