П’ятниця, 29 березня 2024
Корисна інформація

До уваги субсидіантів!

До уваги субсидіантів!
Управління соціального захисту населення Світловодської міської ради інформує.


На обліку в програмному забезпеченню "Житлові субсидії" перебуває 16548 заявників. В червні 2017 року спеціалістами відділу соціальної допомоги, грошових виплат та компенсацій виконано автопризначення субсидій на новий термін 2017-2018 років та розрахунок літньої субсидії. Таких справ – 14657. Решта, які мають субсидію на тверде паливо та скраплений газ, електроплити, оформляли субсидію відповідно договору під найм або у складі сім'ї є діти, яким виповнилося 14 років та які не надали інформацію до управління про отримання ідентифікаційного номера, отримують субсидію після нарахування в ручному режимі.
У близько 30% призначених справ математично субсидія дорівнює "0" на період з травня по вересень місяць.

По даним організацій, які надають житлово-комунальні послуги, 7000 заявників субсидій мають заборгованість понад два місяця. У зв'язку із змінами в законодавстві субсидіанти, у яких є така заборгованість не мають право на субсидію поки не заплатять борг або не заключать договір про реструктуризацію. Відповідно до цього, повідомлення про субсидію заявники отримують після перевірки інформації про заборгованість. Просимо усіх боржників термінова з належними документами звернутися до управління в 8 кімнату.

Нагадуємо, що для отримання готівкою суми субсидії за економію газо- та електропостачання для індивідуального опалення (100 куб.метрів природний газ, 150 кВт/г електрична енергія) необхідно надати в 23 кімнату дані про спосіб виплати цих коштів (рахунок в банку або поштове відділення).

За додатковою інформацією просимо звертатися по телефону гарячої лінії: 2-48-39.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top