Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт Афіша Світловодська

У Світловодську відбудуться Чемпіонати України з пішохідного та велосипедного туризму Афіша

У Світловодську відбудуться Чемпіонати України з пішохідного та велосипедного туризму
Як повідомляє комунальний заклад Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді з 8 до 14 липня 2017 року у нашому місті відбудуться Чемпіонати України серед юнаків з пішохідного та велосипедного туризму.
^ Реклама ^

Організаторами змагань є Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді та Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді за сприяння Міністерства освіти і науки України та управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

У Чемпіонаті України візьмуть участь команди областей України, міста Києва та Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (2000-2002 р.н.).

Команди складатимуться з 9-11 осіб, а саме: з пішохідного туризму — 11 осіб (8 учасників, з них не менше двох дівчат, представник команди, тренер, суддя); з велосипедного туризму — 9 осіб (6 учасників, з них не менше однієї дівчини, представник команди, тренер, суддя). Очікується, що у Чемпіонаті України візьмуть 350 осіб.

Заїзд учасників 8 липня до 15:00. Від’їзд учасників — 14 липня після 14:00.

Розміщення учасників змагань проводиться в наметовому містечку на території Світловодської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів №2 (м. Світловодськ, вул. Богуна, 24).

"Шанувальники дитячого спортивного туризму! будемо вдячні за будь-яку спонсорську підтримку або допомогу. Ми готові розглянути будь-які пропозиції", — пишуть організатори Чемпіонату
.

У Світловодську відбудуться Чемпіонати України з пішохідного та велосипедного туризму


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top