Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Блоги Тетяна Дроздова

Що робили Надія Савченко та Михаїл Саакашвілі у Світловодську?

Що робили Надія Савченко та Михаїл Саакашвілі у Світловодську?

За що такої честі удостоїлися світловодці у День міста? "Президентський" вояж до Озер на "Газелі". Шокуючі факти з шкільних їдалень області. Про це та інше читайте у газеті "Світловодськ вечірній" № 22 (2439) за 8 червня 2017 року
^ Реклама ^

Газета "Світловодськ вечірній" нещодавно стала
ЄДИНИМ НЕЗАЛЕЖНИМ МІСЬКРАЙОННИМ ДРУКОВАНИМ ВИДАННЯМ.

Ми успішно пройшли тривалу процедуру "роздержавлення" преси. Дякуємо всім, хто нас підтримав на цьому шляху. Приєднуйтеся до спільноти наших друзів і передплатників сьогодні!

Шановні жителі міста Світловодська, селища Власівка і Світловодського району! Рано чи пізно, добровільно чи примусово ми станемо об’єднаною територіальною громадою. Тож, і успіхи, і проблеми будуть у нас спільними. Про них ми і будемо писати. Неупереджено, незалежно від влади, враховуючи думку наших читачів – звичайних людей Світловодщини!
Сьогодні редакція газети, як ніколи, потребує Вашої допомоги. Завтра ми підтримаємо Вас!

З повагою
Тетяна Дроздова, директор ПП
Редакція газети "Світловодськ вечірній"


Cьогодні в номері:

  • Справжній пам’ятник (не фотостенд!) буде встановлено у Світловодську героям неоголошеної війни. Дарія Ільїна отримала відповідний сертифікат. Троє містян отримали звання Почесний громадянин міста. 1 стор.
  • Хворий поїхав би і на возі з Озер до лікарні, стверджує Андрій Олешко, якби у тому була потреба. Саакашвілі дотримується іншої думки. 2 стор.
  • "Здоров’я наших дітей” – новий проект Сергія Кузьменка. Незалежний контроль за харчуванням дітей буде діяти постійно. 2 стор.
  • Скільки друзів зібрала "Вечірка" у день свого 26-річчя; як регіональна організація Національної спілки журналістів України відзначила професійне свято? Жоден працівник міськвиконкому та його управлінь (окрім управління культури) не посмів переступити порогу сесійної зали, депутатської кімнати, де відбувалися заходи – бо ж "Калич вийшов на роботу, як ми йому пояснимо…" 2,3 стор.
  • "Гармонії душі" - 5 років. Вітаємо! 6 стор.
  • Відтепер – пляжний волейбол у Світловодську є! Василь Мороз не натішиться новим майданчиком. 6 стор.
  • З вашим приватним оголошенням у "Вечірці" і на цьому сайті ознайомляться щонайменше 5500 світловодців. Звертайтеся! Безкоштовно – на купоні газети. 7 стор.
  • 38 дітей народилося на Світловодщині, 103 смерті зареєстровано у травні. Статистика сумна… 7 стор.
  • "Барви рідної землі" зібрали рекордну кількість учасників. За підсумками фестивалю діти отримали від народного депутата Довгого 36 кубків і 120 дипломів. 8 стор.


Передплачуйте газету "Світловодськ вечірній" у будь-якому поштовому відділенні чи в редакції газети! Передплатна ціна на місяць – 10 грн. "Вечірка" шанує своїх передплатників, підтримує їх і допомагає! Станьте членом нашої великої команди!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top