Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Якщо вам пропонують або вимагають хабар

Якщо вам пропонують або вимагають хабар
Управління захисту економіки у Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України повідомляє.
^ Реклама ^

До основних пріоритетних напрямків роботи управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України належить протидія корупції та хабарництву.

Питання протидії даним видам злочинів є надзвичайно актуальним як для держави в цілому, так і для Кіровоградщини зокрема. Корупцію визнано однією з найбільш значущих глобальних проблем держави, яка занадто дорого коштує нашій країні і народу як в матеріальному, так і в духовному вимірах.

Вже розроблена і діє система заходів протидії і боротьби з цим явищем, створена та удосконалюється нормативна база по боротьбі з корупційними проявами, хабарництвом та посадовими злочинами.

З метою інформування громадян Кіровоградщини, які стали жертвою савілля чиновників, що проявляється в корупційних зазіханнях, а також хабарництві з боку посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування, контролюючих органів і судової гілки влади про можливість звернення до управління захисту економіки у Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top