Субота, 20 квітня 2024
Здоров'я

Лазерне лікування за унікальними методиками — у Світловодську Новина з фото Рекламний матеріал

Лазерне лікування за унікальними методиками — у Світловодську
Так, сьогодні мешканцям міста Світловодська і Світловодського району не обов’язково їхати за кількасот кілометрів, щоб скористатися послугами лазерної хірургії. Як ми вже повідомляли, у медично-діагностичному центрі "Ай Ер Ес" (вул.Героїв України, 108б) щосуботи проводять прийом хірурги центру лазерного лікування клініки пластичної хірургії "Дмитрий-Мед" (м.Кременчук) Володимир Петченко та Дмитро Парахневич. Сьогодні вони відповідають на запитання наших читачів.


— У Світловодській центральній районній лікарні чимало досвідчених хірургів. Чому саме до вас слід звертатися? Що ви можете запропонувати такого, чого не зможуть зробити хірурги місцеві?

— Ну, по-перше, ми хірурги клініки пластичної лазерної хірургії — такого медичного закладу у Світловодську немає, отже у нас немає й конкурентів у вашому місті. Ми надаємо консультації у таких направленнях, як судинна і пластична хірургія, лазерна хірургія і терапія, проктологія. Ми єдині в області, хто займається лазерною коагуляцією варикозних вен.

— Що це таке, поясніть, будь-ласка?

— При варикозі, як правило, роблять звичайну операцію, під час якої вени намотуються на металевий зонд і вириваються, тобто видаляються. Зважте на те, що все це робиться під загальним наркозом. Колись так робили і на Заході, а потім подумали і вирішили, що ця процедура повинна бути більш косметичною і менш травматичною. Так і з’явилася лазерна коагуляція. Вона проходить у кілька етапів: розмітка, ультра-звукове дослідження, намічається точка, куди будуть вводити лазерний світловод, самі судини, які будуть коагульовані лазером, у точці проколу робиться місцева анестезія, через голку в просвіт судини вводиться лазерний світловод. Там, де пройшовся лазер, вена склеюється. Через кілька годин після операції хворий може вирушати додому. Реабілітації теж не потрібно.

— Таку операцію можна провести прямо тут, у кабінеті?

— Зрозуміло, що ні. Для цього є добре обладнана операційна у нашій клініці в Кременчуці. Але дещо ми можемо робити і тут. Наприклад, видалення судинних зірочок лазером. Так називають ретикулярні вени – сітчасті, сіткоподібні вени — синюшні, фіолетові або зеленкуваті підшкірні вени до 1-2 мм в діаметрі, які по формі можуть бути лінійними, переплетеними, деревовидними, сітчастими, зірчастими або п’ятнистими. Ретикулярні вени виділено в окреме захворювання. Дана патологія нечасто має серйозні наслідки і вважається косметичною проблемою. Перед цією процедурою ми також проводимо УЗД судин, виявляємо наявність тромбів, у разі потреби проводимо додаткову діагностику. Тут також можна видалити дрібні новоутворення на шкірі за допомогою лазера або скальпеля, відкритим способом.

— З якими проблемами до вас звертаються світловодці частіше за все?

— Звертаються жінки, які бажають розгладити зморшки. У нас є можливість робити контурну пластику обличчя. Ми консультуємо щодо усього переліку пластичних операцій, говоримо з людиною, з’ясовуємо, що вона хоче, пропонуємо різні варіанти вирішення проблеми, починаючи від звичайної операції, закінчуючи безконтактним розгладжуванням зморщок, покращенням кольору обличчя.

— Як це робиться, поясніть будь-ласка.

— Певний розчин наноситься на область обличчя, зону декольте, шию, опромінюється лазером. Лікувальний препарат потрапляє під шкіру на тлі дії лазера, тож не потрібно робити ін’єкції тощо. У нас є апарат для глибокого очищення шкіри, який використовується на підготовчому етапі роботи.

— Чому саме Світловодськ ви обрали для своєї практики?

— Ми вважаємо, що у вашому місті рівень хірургічної допомоги невисокий, бо немає обладнання для всебічного обстеження, проведення високоякісних операцій. Тому наша мета допомогти людям, які не мають змоги їхати в інші міста за такою допомогою. Наш центр пропонує якісну хірургічну допомогу, аналогів якій немає навіть в обласних центрах. Подібні клініки є в Києві, Одесі, але ж людей не може не хвилювати ціна питання… У подальшому ми плануємо розширяти сферу своїх послуг, як швидко це станеться – покаже час. Наразі, все, що ми можемо зробити в малій операційній, в амбулаторних умовах, ми із задоволенням робимо і ніколи не залишаємо своїх пацієнтів. Клініки у великих містах часто працюють як конвеєр – відпрацювали і забули. Ми слідкуємо за станом здоров’я наших клієнтів не лише під час процедури, а й після її завершення.

Отже, кожної суботи у "Ай Ер Ес":
  • консультація хірурга;
  • консультація судинного хірурга;
  • консультація проктолога;
  • консультація пластичного хірурга;
  • допплерографія вен н/к;
  • допплерографія артерій н/к;
  • видалення доброякісних утворень (атерома, ліпома, кондиломи і т.д.);
  • склеротерапия;
  • операція при врослому нігті з пластикою нігтьового ложа;
  • висічення рубців з накладенням атравматичної шва;

Увага! Прийом проводиться виключно за попереднім записом по телефонам:
067 520 20 81, 2 96 36.
Лазерне лікування за унікальними методиками — у Світловодську
Лазерне лікування за унікальними методиками — у Світловодську
Лазерне лікування за унікальними методиками — у Світловодську
Лазерне лікування за унікальними методиками — у Світловодську


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top