Вівторок, 23 квітня 2024
Відео Культура

«Сальсабіль» та «Жасмін»: у скарбничку танцювальних перемог Новина з фото Новина з відео

«Сальсабіль» та «Жасмін»: у скарбничку танцювальних перемог
6 травня 2017 року світловодські студії східного танцю "Сальсабіль" (дорослі) та "Жасмін" (діти) взяли участь у рейтинговому фестивалі східного танцю Полтавської області "ORIENTAL SHINE" (м.Кременчук). Усього ними було представлено 3 номери у різних номінаціях, і за кожен з них колективи отримали перші місця. Так, дитячий колектив переміг у програмі Фюжн, а дорослі у програмі Show Bellydance та Фюжн.


Окрім того, свій сольний номер показала та здобула перше місце у програмі Show Bellydance солістка "Сальсабілю" Марина Дуженкова. Наполеглива дівчина працює над собою і як результат — ряд особистих перемог: перше місце на чемпіонаті Полтавської області з Bellydance "CHAMPIONSHIP - 2017" (Полтава, квітень 2017), перше місце на конкурсі "Першість центральної України" (Кременчук, листопад 2016), перемога на Міжнародному конкурсі краси "Міс східна німфа" та перемога у танцювальній конкурсній програмі цього конкурсу (Азовське море, Федотова коса, серпень 2016).

Учасниці не є професіоналами, а ось любителі вони у повному розумінні цього слова. Тому що уже 4 роки із задоволенням проводять свій час тричі на тиждень у тренувальній залі. Власноруч виготовляють яскраві костюми, які розробляє їх енергійна тренер Оксана Мамонтова, завдяки творчості та професіоналізму якої колективи мають таку високу оцінку на конкурсах.

Актив колективів "Сальсабіль" та "Жасмін"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top