Вівторок, 23 квітня 2024
СБУ інформує Корисна інформація

СБУ на Кіровоградщині вживає заходи для недопущення провокацій на травневі свята

СБУ на Кіровоградщині вживає заходи для недопущення провокацій на травневі свята
День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні — державне свято в ознаменування перемоги нашого народу над фашистами. На жаль, і в наш час існує небезпека до штучної дестабілізації ситуації в регіонах України з боку антиукраїнських сил, де не виключенням є і Кіровоградщина.


Для забезпечення охорони громадян на травневі свята СБУ працює в посиленому режимі, цілодобово функціонують оперативно-слідча група, яка невідкладно виїжджатиме за повідомленнями, які надійдуть на телефон "гарячої лінії" Управління (0522) 36-13-06.

У правоохоронних органів достатньо сил та засобів, щоб забезпечити порядок в області. Але, ми просимо мешканців регіону не були байдужими до того, що відбувається навколо.

Шановні мешканці та гості Кіровоградської області! Просимо вас зберігати пильність та дотримуватись заходів безпеки під час перебування у публічних місцях та не піддаватися на будь-які провокації.

У разі виявлення зброї, засобів ураження, вибухових пристроїв або інших підозрілих предметів, а також наявності інформації про факти прибуття і перебування в регіоні підозрілих осіб, інформацію про наміри здійснення терористичної, диверсійної та іншої протиправної діяльності невідкладно повідомляти на телефон вказаної "гарячої лінії" СБ України або 102.

Конфіденційність гарантуємо.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top