Вівторок, 16 квітня 2024
Кримінал

Поліцейські встановлюють обставини вбивства чоловіка, якого вважали зниклим Новина з фото

Поліцейські встановлюють обставини вбивства чоловіка, якого вважали зниклим
70-річного жителя міста Світловодськ було знайдено мертвим у його домоволодінні, в оглядовій ямі у гаражі. За кілька днів працівники управління карного розшуку обласного главку та місцевого відділу поліції встановили причетність до злочину родича колишньої співмешканки чоловіка.


На початку квітня до поліції звернулася жінка, яка повідомила, що близько двох тижнів тому вона втратила зв'язок зі своїм батьком. Згодом донька потерпілого виявила його тіло у гаражному приміщенні.

Поліцейські прибули на місце події та встановили, що оглядова яма була закрита дошками перекриття, над нею стояв автомобіль, який належав покійному, двері до гаража замкнуто на навісний замок, а ворота — на внутрішній засув. Під час огляду тіла загиблого працівники поліції виявили численні тілесні ушкодження.

Поліцейські встановлюють обставини вбивства чоловіка, якого вважали зниклим

— У ході оперативно-розшукових заходів було встановлено, що потерпілий деякий час проживав із жінкою та її сином. Між чоловіками постійно виникали конфлікти. Навіть після того, як цивільне подружжя розійшлося, сварки не припинялися. 22 березня під час чергової конфліктної ситуації молодший опонент почав з’ясовувати стосунки з колишнім родичем, внаслідок чого завдав йому травм, які виявилися не сумісними з життям. Розуміючи, що вчинив тяжкий злочин, 28-річний зловмисник вирішив "замести" сліди, тож сховав тіло чоловіка в гаражі, а сам, продавши житло, виїхав на постійне проживання до іншої області разом із матір’ю", — повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


Поліцейські встановлюють обставини вбивства чоловіка, якого вважали зниклим

Правоохоронцями вилучено банківську картку потерпілого, яку зловмисник забрав із собою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top