Четвер, 18 квітня 2024
Освіта

«Веселі пригоди Бровка та Мурчика» в рідній бібліотеці Новина з фото

«Веселі пригоди Бровка та Мурчика» в рідній бібліотеці
Неділя дитячої книги, яка проходить зараз в бібліотеці-філії №8 Світловодськох ЦМБС, багата на подарунки. Для вихованців дитячого садочка "Чайка", великим відкриттям стала творчість Олександра Зімби.


Малеча мали змогу познайомитися з песиком Бровко та котиком Мурчиком, про яких розповів поет-письменник Олександр Зімба. Олександр Іванович Зімба — заслужений тренер України з важкої атлетики, відомий спортсмен, засновник видавництва "Вісім лапок", автор серії казок "Веселі пригоди Бровка та Мурчика". До серії увійшли 19 книжечок про пригоди песика та котика.

На сторінках книжечок головні герої бавляться, сперечаються, миряться й танцюють, як справжні діти. Дитяча поезія Олександра Зімби дуже добра, світла, позитивна та весела. Гарно сприймається й легко запам’ятовується. Пригодами двох друзів зачитуються як малеча так і дорослі.

«Веселі пригоди Бровка та Мурчика» в рідній бібліотеці

Мелодійність поезії, краса слова, кольорові, яскраві, сучасні історії припадуть дітям до душі. Це тільки в приказці кіт з собакою не можуть ужитися разом, а в книжечках письменника все навпаки.

Тож гайда до дитячої бібліотеки і разом із дотепними книжечками Олександра Зімби у світ пригод Бровка та його вірного друга Мурчика: "Ми хитріші за лисицю", "Хто такі тер мури?", "З молока тече ріка" та інші.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top