Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Віталій Асауленко Влада

Мер нагадав, до 1 квітня місто має сяяти чистотою. А у самого очі такі сумні-сумні

Бо йому пропонують десь їхати шукати, наче жолуді, гроші
^ Реклама ^

Рівно о восьмій ранку 27 березня, міський голова Валентин Козярчук провів що-понеділкову нараду за участі структурних підрозділів міськвиконкому та служб, відповідальних за життєдіяльність міста…

Начальник управління економіки Наталя Яременко доповіла, що план березня з бюджетних надходжень виконано на 100,5%. Сумарно, за три місяці, при плані зібрати 18,2 мільйони гривень, надійшло трішки 21 мільйона.

"Перший квартал показав перевиконання на три мільйони гривень, множимо на чотири – 12. А нам треба 26. І це – тільки на зарплату", – безрадісно резюмував градоначальник.


Після чого пані Наталя нагадала керівникам структурних підрозділів про те, що вони під підпис отримали припис міського голови щодо розробки заходів, спрямованих на економію бюджетних грошей у поточному році, які вони зобов’язані надати на розгляд не пізніше 10 квітня.

А далі у решти присутніх, в основному, все – "у робочому порядку".

Серед невтішного: трішечки, у порівняні з минулим тижнем, зросла кількість простудних захворювань – 244 випадки (219 дітей), минулого тижня – 214 (176 дітей), – інформація ЦПМСД. Серед втішного: надійшов другий транш "дитячої" допомоги, який профінансовано у повному обсязі, – інформація УСЗН.

А на останок Козярчук закликав активізуватися з прибиранням прилеглих територій – щоби впоратись до першого квітня. А щодо бюджетної напруги:

"Тут є пропозиція від деяких депутатів їхати з Яременко (нач. фінуправління, прим. авт.) десь шукати гроші. Ну, це ж не гриби або жолуді, щоб знайти їх", – підсумував він сповненим сумом голосом.


… Та воно ще й ранок якийсь прохолодний та похмурий видався.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top